Trendből a gyakorlatba: Őszi sminkek, amiket tényleg ki akarsz majd próbálni

Trendből a gyakorlatba: Őszi sminkek, amiket tényleg ki akarsz majd próbálni

Címlap / Stílus / Arc / Trendből a gyakorlatba: Őszi sminkek, amiket tényleg ki akarsz majd próbálni

Új évszak, új sminktrendek, új színek – ha neked sem kell több, hogy máris izgatottan előkapd a neszesszeredet, akkor tarts velünk, és nézd végig, mivel érdemes bővítened a sminkrepertoárodat az őszi szezonban!

Kép forrása: harpersbazaar.com

A vörös rúzs sosem fog kimenni a divatból, így ha rúzsozni támad kedved, akkor elő a tűzpirossal, a sminked nagy része így már kész is!

Kép forrása: vogue.com

Ha maradnál a klasszikus színeknél, de egy kis csavart mégis szeretnél belevinni a sminkedbe, akkor próbálj ki egy csillogós rúzst, csodálatos!

Kép forrása: vogue.com

Nem kell, hogy az ajkaid csak egy színben pompázzanak – próbálj ki egy színátmenetet, a körvonalnál sötétebb, középen pedig világosabb árnyalatban.

Kép forrása: harpersbazaar.com

A barack árnyalatai szinte mindenkinek jól állnak, hiszen hamvas fiatal bőrt eredményeznek. A barackszín megjelenhet az arccsontok mentén, az ajkaidon és a szemek környékén is.

Kép forrása: pinterest.com

A barackos szín szinte minden nude smink esetén elengedhetetlen, amivel leheletkönnyű, mégis kifinomult összhatást érhetsz el.

Kép forrása: pinterest.com

A barackos árnyalatok nem csak a nude sminkekhez, de a sötétebb, extrémebb szemekhez is csodásan passzolnak!

Kép forrása: vogue.com

Ha már az erősebb szemeknél tartunk, akkor ebben a szezonban végre előkerülhetnek az igazán meghökkentő és rikító színek is!

Kép forrása: harpersbazaar.com

Nyugodtan szakadj el a klasszikus sminkelési szabályoktól és próbálj ki valami teljesen úja, például egy ilyen, szemhéjra húzott tusvonalat.

Kép forrása: stylecaster.com

De azzal is újíthatsz, ha a klasszikus tusvonaladat húzod vastagabbra, és a fekete festéket egy krémesebb állagú, vibráló színre cseréled ki! Ha pedig a körömlakkodat is a sminkedhez igazítod, még több elismerő pillantásra számíthatsz. 😉

Kép forrása: harpersbazaar.com

Persze ha maradnál a klasszikus feketénél, akkor is újíthatsz! Az elmaszatolt tusvonal például nagyon nagy trend lesz idén ősszel, amihez a szemöldököd is megerősítheted.

Kép forrása: stylecaster.com

Ha inkább a visszafogott színek híve vagy a sminkelésben, akkor is elérhetsz extra hatást – csak egy kis fantázia, és némi csillám kell hozzá.

Kép forrása: vogue.co.uk

Akár a szemöldöködet is erősen hagyhatod, az őszi trendekbe abszolút belefér!

Kép forrása: tumblr.com 

Íme egy másik szuper megoldás, amivel kiemelheted a szemöldöködet, mikor igazán elragad a partihangulat.

Kép forrása: blog.annasheffield.com

És ha már a csillámoknál tartunk… Az idei trendek középpontjában egyértelműen a csillogás áll, ezért 15 éves kor fölött is nyugodtan kísérletezhetsz velük! 🙂

Kép forrása: harpersbazaar.com

Mit szólsz egy ilyen kétszínű őszi sminkhez?

Kép forrása: vg-images.condecdn.net

Az idei ősz egyik trendszíne ez a csodás mélylila lesz.

Kép forrása: refinery29.com

Ha egy kicsit visszakanyarodunk a szemekhez, akkor a csillogást nem csak csillámokkal, hanem egy zselés hatású szemhéjfestékkel is elérheted! Gyönyörű!

Neked melyik megoldás lett a kedvenced? 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást