Tőlük érdemes tanulni: 37 év házasság után is divatosak és boldogok

Tőlük érdemes tanulni: 37 év házasság után is divatosak és boldogok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Tőlük érdemes tanulni: 37 év házasság után is divatosak és boldogok

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek egy életre szólnak és persze vannak olyanok is, amiknek csak később értjük meg a miértjét. Miért találkoztunk vele, miért volt olyan nagy hatással ránk, miért nem működött vagy mit tanultunk belőle. Manapság mintha kevesebben hinnék el, hogy létezik igazi szerelem, olyan, amilyenről a nagyszüleink is meséltek, olyan, amiket a filmekben látunk és olyan, ami egy egész életen át elkísér. Lássunk egy követendő példát!

Egy izgalmas Instagram account

Japánban vagyunk, egy nem teljesen átlagos házaspár nem teljesen átlagos Instagram oldalán.

Ez már alapból meghökkentő lehet, de persze a mai világban már semmin nem lepődünk meg. Bonpon511 névre hallgat az account, de mi a szösz is ez a név?

Nem is gondolnád, borzasztóan cuki, a házaspár nevéből és házassági évfordulójuk dátumából jön ki a mágikus elnevezés. Na de mi is rejlik ezeken a fotókon?

Vajon a házasság örökérvényű törvényei vagy titkok arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet egy egész életet leélni valaki mellett?

A válasz: nem

Sajnos nem.

Nem itt van a titok nyitja, nem itt fogod megtudni, hogy hogyan tudsz úgy magad mellé csábítani egy férfit, hogy aztán egész életében veled akarjon lenni, sőt nagy bánatunkra női praktikák sorát sem találjuk meg ezen az oldalon, hogy mitől nem fogunk mi falra mászni a másik nemtől.

A válasz viszont sokkal cukibb, hiszen ez a házaspár nem csak 37 éve él csodálatos harmóniában és boldogságban, de a mindennapokat is feldobják, méghozzá a legapróbb részletekig kidolgozott egymáshoz passzoló outfitekkel.

Minden passzol

Hogy is van ez? Minden passzol mindennel?

Így van, ez a házaspár ugyanis nem tud elmenni úgy a boltba, templomba, sétálni vagy moziba, hogy ne figyelnének arra, hogy miben indulnak el, mit viselnek, és ez vajon passzol-e a párjuk által kiválasztott öltözethez.

Valószínűleg a vásárlást is együtt intézik, hiszen egyébként hogyan lehetne ilyen csodálatosan összeillő kockás ingük vagy ugyanabban a színben pompázó kiegészítőik?

Télen-nyáron

Legyen szó télről vagy nyárról, az időjárás nem számít.

Ez a házaspár ugyanis nem csak kedves szavakkal, bókokkal, finom vacsorával vagy egyéb kedvességekkel bókol a másiknak, hanem azzal is, hogy együtt vásárolnak, együtt tervezik meg a szettjeiket, és fittyet hányva arra, hogy a hatvanas éveikben járnak, divatosabbnál-divatosabb egymáshoz passzoló összeállításokban jelennek meg mindenhol.

Persze nem kerítenek nagy feneket a dolognak, egyszerűen a saját szórakoztatásukra kezdték el a dolgot.

Ja és persze az azóta kialakult majdnem 460 000-es követőtáboruk kedvéért.

Példaképek

Szóval, ha nem is tudtuk meg a teljes, örökké tartó boldogság receptjét, egy dolgot azért biztosan adott nekünk ez a házaspár.

Hitet és reményt arra vonatkozóan, hogy vannak még olyan létező szerelmi történetek, amikre lehet építeni, amit nem csúfít el semmi.

Ha csak egy dolgot írsz fel a bakancslistádra, az az legyen, hogy attól függetlenül, hogy hány éves vagy, mindig keresd a boldogságot, azokat az apróságokat az életben, amik mindennap mosolyt csalnak az arcodra vagy amikkel örömet tudsz okozni másoknak.

Ha ez egy passzoló outfit a pároddal vagy csak valami egyéb kedveskedés, akkor szuper vagy, gondolkozz a következőn!

A legjobb dolgok ugyanis nem kerülnek pénzbe, így sem az anyagiak, sem az életkor nem lehet többé kifogás!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást