5 tökéletes ajándéktipp a legjobb barátnődnek

5 tökéletes ajándéktipp a legjobb barátnődnek

Címlap / Otthon / 5 tökéletes ajándéktipp a legjobb barátnődnek

Nem mindenkinek megy csípőből az ajándékozás, és így karácsony környékén sokan vagyunk, akik kétségbeesetten kutatunk ajándékötletek után a családnak, pasinak, barátnőknek. Ez a lista a barátnős problémáidat fogja megoldani: ha nincs ötleted, mit vegyél a BFF-nek, böngészd át ezeket, hátha megszáll az ihlet!

Az örök utazónak

Annak, aki mindig úton van, érdemes olyan dolgot venni, amit hasznosíthat az utazásai során, vagy ami hozzátesz valamit az útjaihoz.

Ilyen lehet egy aranyos útlevéltok is, amiben összegyűjtheti a szükséges iratait, de vehetsz neki bőröndre szerelhető bilétát is, hogy ne tévessze szem elől soha a gurulósát.

Éjszakai utazásokra aranyos szemellenző, hosszabb repülőutakra pihe-puha nyakpárna is jöhet, bármi, ami egy kis luxust csempész az egyhelyben eltöltött órákba.

 

A sportmániásoknak

Egy olyan embernek, aki sokat edz, soha nem lehet elég: felsője, sportmelltartója, nadrágja, kesztyűje, téli felszerelése, nyári felszerelése, hajpántja, vizes palackja, étrend-kiegészítője stb.

Egyikkel sem tudsz mellélőni, csak ismerned kell a barátnődet, hogy milyen sportot űz, és miért van oda.

Egy úszónak mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet futósapkát venni, de egy futónak sem névre szóló fürdőköpenyt – de érdemes arra is odafigyelni, hogy ha például egészséges étrend-kiegészítőket vásárolnál, milyen ételallergiája van a barátnődnek, vagy milyen ízeket szeret.

Egy kis odafigyelés, és máris megvan a tökéletes ajándék!

 

A környezettudatosnak

Szerencsére egyre többen vagyunk, akik odafigyelnek a környezetre – éppen ezért, ha olyan szerencsés vagy, hogy a legjobb barátnőd is ilyen, nyert ügyed van ajándék terén.

Vegyél neki egy vászontáskát a bevásárláshoz, vászonzacskókat a gyümölcsökhöz, újrahasználható fémszívószálat, vagy esetleg környezetbarát mosó- vagy tisztítószereket: a határ a csillagos ég, ma már rengeteg környezettudatos ötletből válogathatsz.

 

A szépségmániásnak

Szerencsére a karácsony ilyenkor igazi paradicsom azok számára, akik szépségterméket szeretnének venni: a karácsonyi különkiadások mind gyönyörűek, és rendszerint nagyon jó minőségűek.

Egy szép szemfestékpalettával nem tudsz mellényúlni, de a sminkelős barátnők biztosan értékelik a sminkecset-készletet, vagy egy gyönyörű árnyalatú rúzst is.

Ha beszabadulsz egy drogériába, rögtön rád szakad a bőség zavara, december elejével ugyanis már kezdődnek is a speciális akciók.

 

A lakberendezősnek

Nincs könnyebb dolog a világon, mint olyan valakinek karácsonyi ajándékot vásárolni, aki szereti csinosítgatni az otthonát.

Gyertyák, szövetek, lámpák, képek, tükrök – a határ tényleg csak a csillagos ég, egyedül a barátnőd stílusával kell tisztában lenned, illetve azzal, hogy mije van otthon, és mije nincs.

Figyelj oda néhány napig arra, mit mesél a lakásáról, vagy egyszerűen menj át hozzá, és nézz körül rendesen, azonnal fel fog tűnni, hogy hol lehet még szépítgetni rajta.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást