Többet is szerethetünk, de csak egy lehet igaz társunk! Ezért kevés önmagában a szerelem

Többet is szerethetünk, de csak egy lehet igaz társunk! Ezért kevés önmagában a szerelem

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Többet is szerethetünk, de csak egy lehet igaz társunk! Ezért kevés önmagában a szerelem

A szerelem kiismerhetetlen, és minden egyes pár másként éli meg. Azonban van valami, amit sokan egész életükben nem tudnak megtanulni, holott a saját boldogságuk miatt elengedhetetlen lenne. Ez pedig az, hogy a szerelem és a kompatibilitás nem egy és ugyanaz!

A szerelem még nem elég

Az emberek többsége nem tudja, mi a különbség aközött, hogy valakihez nagyon vonzódnak, és hogy tényleg össze is passzolnak. Talán már te is jártál ebben a cipőben: megismerkedtél egy sráccal, aki iránt erős érzéseid támadtak, ő is viszonozta ezt, és a rózsaszín ködben nem láttál tisztán. Végül, ahogy telt az idő, rá kellett ébredned, hogy a fiú nem olyan valójában, mint amilyennek te gondoltad.

A te életedben is van egy srác, akiért odavagy, de mellette folyton kételkedsz magadban és a kapcsolatotokban? Sajnos ki kell, hogy mondjuk, nem vagytok kompatibilisek. Ahogy azzal sem, akivel mindig vitatkoztok, sem pedig azzal, akivel nem ugyanaz a jövőképetek. 

Az összes férfi, aki életed során utadba kerül, és nem válik egyszerre a legjobb barátoddá is, nem lehet az igazi társad.

Talán nehéz kezdetben megérteni, hiszen az emberek akkor tapasztalják meg igazán, mit jelent kompatibilisnek lenni valakivel, ha végre megtalálják ezt a személyt. A szerelem érzését könnyű megfogalmazni. A kompatibilitást nem. A szerelem egy érzés, amit nehéz nem észrevenni. A kompatibilitás az, amit csak akkor látsz meg, ha már eltelt egy kis idő.Többet is szerethetünk, de csak egy lehet igaz társunk! Ezért kevés önmagában a szerelem

Fontosabb, mint gondolnád

A kompatibilitást épp ezért nem lehet előre megjósolni. Nincs olyan, hogy találkozol valakivel, és az első randin el tudod dönteni, hogy ti összeilletek. Ez a trükkje: adnod kell egy esélyt, hogy lásd, mi sülhet ki belőle. Rengeteg olyan ember létezik, aki beleveti magát egy hosszútávú kapcsolatba, és csak azért nem akarja elengedni a másikat, mert sok időt fektetettek a kapcsolatba, holott egyikük sem boldog már. A kompatibilitást viszont tesztelni kell. Amíg nem vagy képes úgy viselkedni a férfi mellett, mintha egyedül lennél, nem derülhet ki, mennyire vagytok összeillő pár.

Az őszinte igazság: több embert is szerethetsz tiszta szívedből életed során. Még több iránt érezhetsz vonzalmat is. De az a személy, akivel őszintén kompatibilisek vagytok egymással, aki egyszerre a legjobb barátod, a szerelmed és a családod – ő az, akit igazán a lelkitársadnak nevezhetsz.

Úgyhogy sose bánkódj, ha egy kapcsolat véget ért, mert nem tudtatok együtt élni boldogan tovább. A helyzet ugyanis az, hogy ha képes vagy megtalálni a kompatibilis párod, soha többé nem kell átélned ezt a csalódást.

Képek forrása: pexels.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást