8 tipp vagány menyasszonyoknak

8 tipp vagány menyasszonyoknak

Címlap / Szerelem / Esküvő / 8 tipp vagány menyasszonyoknak

Nem az a típus vagy, aki habos, hófehér ruháról álmodozott kiskorától fogva? Esetleg mégis, csak szeretnél valami szokatlant csempészni a megjelenésedben a nagy napon?

Ne legyen kontyod!

Szinte kőbe vésett szabály, hogy az ara tincseit ezernyi tű segítségével szorosan a fejére erősítik. De miért is?
Hiszen kiengedve is gyönyörű lehet, sőt: koronaként fog tündökölni a frizurád, ha nem kényszeríted kontyba. Váll nélküli ruha esetén még látványosabbak lehetnek a leomló fürtök.

Óriási szempillák

Ne vidd túlzásba a szemfestést, helyette vess be extra pillákat! Visszafogott szemhéjpúderrel, és méretes, cicás pillákkal egyszerre lehetsz ártatlan és szupernőies.
A díszített változatoktól se riadj vissza, hiszen ha egyébként egyszerű a sminked és a hajad, nyugodtan bevállalhatod!

A fekete az új fehér

Nem érzed magadénak a hercegnős stílust? Vagy hófehér bőröd miatt múmiává varázsol egy fehér ruhaköltemény, pláne, ha villognak a vakuk?
Nyúlj feketéhez, ami egyszerre meghökkentő, sikkes és elegáns! Alkonyat utánra időzített esküvőn, füstös szemfestéssel mutat a legjobban.

Lenyűgöző cipő

Az esküvőkön méltánytalanul szerény szerep szokott jutni a lábbelinek, mivel a menyasszonyok nagy része egy kényelmes, fehér darabra hajt, mindenféle extra igény nélkül.
Miért ne viselhetnél valami elképesztően szexi, egyedi formatervezésű, esetleg élénk színű darabot a klasszikus törpesarok helyett?

Modern fátyol

A madárkalitkára hasonlító, nagyon laza szövésű fátyol nemcsak Lady Gagának áll jól.
Ha minden jól megy, életedben csupán egyszer lesz ilyen a fejeden, tehát jól gondold meg, hogy ragaszkodni szeretnél-e a hagyományos verzióhoz!

Élénk manikűr

Miért is kellene mindenkinek a jó öreg francia manikűrrel esküdnie? Vérvörös vagy neon körmökkel is kimondhatod az igent: a lényeg, hogy neked tetsszen!
Ha a szemfestésed vagy a cipőd passzol a kezedhez, trendügyileg hatalmas pluszpontot jelent.

Divatos táska

Hagyd a szekrényben a fehér gyöngyös selyemretikülödet! Jöhet helyette egy visszafogottan elegáns clutch, amin nem hivalkodó, mégis alkalmi viseletekhez illik. Így amit választasz, a későbbiekben is hasznosíthatod.

Természetes ragyogás

A sminkes és a fodrász többnyire úgy átváltoztatja az arát, hogy az a tükörben csodálkozva tekint magára. „Jé, ez én vagyok?” Márpedig a nagy napon a saját stílusoddal, a saját bőrödben érezheted magad a legjobban, így érdemes tartózkodnod a maszkszerű arcfestéstől. Ráadásul az eskütételt követő mulatozásban is jól jön majd, ha nem folyik rólad patakokban ezernyi szín!Amennyiben cikkünk olvasásakor a szád elé kaptad a kezed, és rémülten kérdezted magadtól, vajon mit szólna az előbbiekhez az anyósod, vegyél egy nagy levegőt, s dőlj hátra! Az esküvőnek rólad és a párodról kell szólnia. Érthető, ha nem akarsz konfliktust vállalni a menyegző előtti feszült idegállapotban, de saját magad érdekében állj ki az ízlésed és a véleményed mellett!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást