5 tipp, amivel pozitív energiákat hozhatsz be az otthonodba

5 tipp, amivel pozitív energiákat hozhatsz be az otthonodba

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 tipp, amivel pozitív energiákat hozhatsz be az otthonodba

Legyen zöldebb az otthonod

Első lépésként vegyél virágokat és növényeket a lakásodba, akkor is, ha már van néhány. Nem kell egy kisebb őserdőt varázsolnod, épp elég, ha veszel egy szép orchideát és egy-két kisebb, strapabíró növényt is. Azon felül, hogy otthonosabbá varázsolják majd a szobát, tudományosan bizonyított tény, hogy a szobanövények pozitív energiával töltik fel a teret és ezzel képesek csökkenteni a stresszt is.

Használj sólámpát

A sólámpák negatív ionokat bocsátanak ki magukból, amikor felkapcsolod őket. Ezáltal semlegesítik azokat a pozitív töltésű részecskéket, amiktől lustának és kedvtelennek érzed magad, de ez még nem minden! A himalája sókristályból készült lámpa tisztítja is a levegőt az allergén és szennyező anyagoktól. A narancssárgás fénye pedig elősegíti a nyugodt és pihentető alvást is.

Egyszóval must have kelléke minden otthonnak!

Fehér zsálya

Először is szerezz be egy csokor száraz fehér zsályát: ezt könnyen megteheted aromaterápiás vagy bio boltokban, de rendelhetsz házhoz online is. Ezután annyi a dolgod, hogy nyisd ki az ablakokat és az ajtót, majd gyújtsd meg a csokrot. Nem kell félni, nem fog fellángolni a kezedben!

Járj vele körbe a lakásban, mondd el, hogy szeretnéd, ha minden negatív energia most távozna az ablakokon és ajtón át, majd mondd, hogy szeretnéd, ha a helyét a pozitív energiák vennék át. Tegyél így pár kört és lassan csukj be mindent. Ez a legősibb módszere annak, hogy egy helyet megtisztíts minden rossztól.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást