Thermotetőkkel fokozható a kényelem

Thermotetőkkel fokozható a kényelem

Címlap / Otthon / Kert és terasz / Thermotetőkkel fokozható a kényelem

A masszázsmedencék esetében fontos a jól megtervezett thermotető és természetesen az egyszerűen kezelhető tetőemelő. Mondhatjuk, hogy ezeknek kulcsszerepük van a jakuzzi hatékony használatában. A Caldera Spas oldalán a prémiumkategóriás masszázsmedencék mellett különleges kiegészítők is beszerezhetőek, melyekkel fokozható az élmény.

Mire kell figyelni a tetőemelő kiválasztása során?

A tetőemelő esetében a választás során feltétlenül figyelembe kell venni azt, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a medence mellett. Ugyanis a hőszigetelő tető a nyitás során egy íven fog mozogni, ezen változtatni nem lehet, emiatt semmilyen akadály nem lehet az útjában, a haladását semmi sem akadályozhatja.

A tetőemelők lengéscsillapítóval vannak ellátva, amelynek köszönhetően egyenletesen és halkan működnek. Minimális erőfeszítést igényel az áthelyezésük, hiszen a munka érdemi részét a rugók végzik. Ez a nagy méretű medencék esetében is így van.

A thermotető fontos szerepet játszik az energiamegtakarításban

A thermotető további előnye, hogy fontos szerepet játszik az energiamegtakarításban. A tömítésnek köszönhetően tökéletesen zár, így a medencében tartja a meleget. Ennek a tulajdonságának köszönhetően jelentős költségeket lehet spórolni. További előnye a thermotetőnek, hogy rendkívül tartós anyagból készül, így hosszú éveken át tökéletesen megállja a helyét.

Szóval a thermotetőknek köszönhetően a masszázsmedencék vize egyszerűbben tartható az emberi test hőmérsékletéhez közeli hőfokon, így kevésbé szükséges az elektromos fűtőrendszer igénybevétele.

A masszázsmedencék kiváló teljesítményű hangrendszerrel vannak ellátva

Nemcsak a thermotetők járulnak hozzá a kényelem fokozásához, hanem a szórakoztató rendszerek is. Ugyanis zenét hallgatva egyszerűen magunk mögött hagyható a mindennapi feszültség. A speciális hangszóróknak köszönhetően a medencén belül és kívül is élvezhetőek a dalok. A masszázsmedencék kiváló teljesítményű hangrendszerrel vannak ellátva.

Szintén a tökéletes élményhez járulnak hozzá olyan extra kiegészítők, mint a lépcsők, amelyek különféle változatokban kaphatóak, így olyan típus is beszerezhető belőlük, amelyek a medencék burkolatával azonos színűek. 

Érdemes masszív és erős anyagból készült változatot beszerezni, hogy valóban biztonságos legyen a ki- és a beszállás. További hasznos kellék a jakuzzi napernyő, amely nemcsak a medencét árnyékolja be, hanem az előtte lévő teret is. Természetesen kapaszkodóra is szükség van a masszázsmedence kényelmes használatához. Érdemes minden fontos kiegészítőt beszerezni annak érdekében, hogy valóban kényelmes legyen a masszázsmedence használata.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást