Szerelem / Párkapcsolat

Tetszik egy srác? Ezzel az 5 tippel felkeltheted az érdeklődését anélkül, hogy észrevenné

Nem titok, hogy a nők sokkal bonyolultabb lelkivilággal rendelkeznek, mint a férfiak. Hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat, bizonyos helyzeteket órákon keresztül analizálunk a fejünkben és következtetéseink sajnos sokszor nem reflektálják a valóságot. A férfiak azonban egyszerűbb, racionális lények, így túl sok erőfeszítésre nincs szükség, hogy felkeltsük irántunk az érdeklődésüket. Az alábbi tippekkel nyert ügyed lesz.

1. Az önbizalom csodákra képes

Igaz a mondás, miszerint önbizalom: félsiker, hiszen ez egy sokkal erősebb „eszköz”, mint gondolnánk. Ha jól érzed magad a bőrödben, olyan pozitív energiát sugárzol, ami a környezetedre is átragad. Mindenkire hat, anélkül, hogy észrevenné, hiszen csak annyit érzékelnek, hogy jól érzik magukat a társaságodban. Ha nem vagy biztos magadban, az önbizalmat nem könnyű színlelni, de ha veszel egy nagy levegőt és azt mondod magadnak, hogy „menni fog”, hidd el, nem lehetetlen.

Nem kell kifejezetten rámenősnek lenni, elég egy kis merészség. Ha tetszik egy fiú a buliban, akiről már hallottad, hogy jófej, nyugodtan menj oda hozzá, mutatkozz be neki és kezdjetek el beszélgetni, ebben semmi ördöngösség nincs.

2. Hagyd érvényesülni a stílusod

Ugyan sok fiataloknak szóló romantikus vígjáték izgalmas mozzanata, mikor a lányt átalakítják és a szürke kisegérből bombázó lesz, de ez egy téves koncepció. Ha szívdöglesztően felöltözöl, de úgy érzed magad a ruhában, mintha jelmezt viselnél, nem fogod megtalálni és azt bevonzani, aki neked kell.

Szeresd meg a saját stílusod és viseld büszkén.

Ha a miniruha és a tűsarok helyett a bőrdzseki és a sportcipő a te kedvenc szetted, akkor azt vedd fel, ne akarj másnak látszani, mint ami vagy. A személyes ízlésed olyan férfit fog bevonzani, aki önmagadért szeret majd.

Olvastad már?  Amikor egy vonat nem vesz fel - 5 jel, hogy kár érdeklődnöd iránta

3. Ne akarj a társaság központja lenni

Ahhoz, hogy egy férfi észrevegyen, nem kell kiállnod a reflektorfénybe, ugyanis nem szeretik a túl egyértelmű és harsány dolgokat. Ahogy nem kell túl szexisen sem öltözködnöd azért, hogy megakadjon rajtad a szemük. Illetve lehet, hogyha miniben és egy kis topban vagy, akkor önkéntelenül megnéznek, de hidd el, nem az lesz az első gondolatuk, hogy milyen jó lenne beszélgetni ezzel a lánnyal, vagy hogy bárcsak ő lenne a születendő gyermekeim anyja. Az, hogy te vagy a társaság középpontja, nem a megfelelő figyelmet vonzza.

4. Figyelj a testbeszédre

Valamennyire mindenki ösztönösen érti a testbeszédet, és ha tudatosan odafigyelünk rá egy kicsit, akkor remek eszköz. Ha tetszik valaki, az a cél, hogy nyitottnak és könnyen megközelíthetőnek tűnjünk. Ezért például ha beszélsz az illetővel, sose fond össze magad előtt a karjaidat, mert ez az elzárkózás jele, még akkor is, ha te csak az idegességed leplezed vele. Mindig állj vele egyenesen szemben és nézz a szemébe, ebből tudni fogja, hogy figyelsz rá. Az érintés is fontos, de ne vidd túlzásba.

Ha egy történetet mesélsz, érintsd meg a karját, mintha ezzel nyomatékosítanál, illetve ha mond valami vicceset, nevetés közben egy pillanatra tedd rá könnyedén a kezed a vállára.

5. Beszélj hozzá

Ha meglátsz valakit, aki érdekel, először is vedd fel vele a szemkontaktust. Elég, ha egyszer-kétszer összeakad a tekintetetek, ha tetszel neki, oda fog menni hozzád. Innentől pedig már csak egy jó beszélgetés kell ahhoz, hogy minden klappoljon köztetek. Hallgasd végig, ne vágj a szavába, illetve ne csak bólogass, hanem reflektálj is a mondanivalójára, így nem tűnsz unalmasnak. Tegyél fel kérdéseket, így biztosan gördülékenyen folyik majd a beszélgetés, aminek a végén remélhetőleg elkéri majd a számod.

Olvastad már?  Ez a 4 kérdés a legrutinosabb pasi személyiségére is rávilágít

Képek forrása: boggy22/Depositphotos.comchika_milan/Depositphotos.com