Stílus / Divat

Nem tetszik az elefántcsont és az ekrü? 10 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami nem fehér

Az esküvői ruha legtöbbször fehér, de változnak az idők és egyre több olyan menyasszony van, aki szeretné megtörni a hagyományt. És most nem azokról az arákról van szó, akik fehér helyett ekrü, krém vagy púderszínű ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent, hanem azokról, akik tényleg fittyet hánynak a tradícióra, viszont fontos számukra az elegancia. Az alábbi tíz csodaszép menyasszonyi ruha egyszerre különleges és vagány, mégis maximálisan illenek az alkalomhoz.

Rózsaszín álom

Ebben a szépséges ruhában úgy mutatsz majd, mintha egy tündérmeséből léptél volna elő.

Az árnyalat már nem púder, de még mindig nem kifejezetten rózsaszín, a csillámos csipke pedig egyenesen káprázatos. A leheletfinom organza szoknyarész teszi üdévé, mégis ünnepivé az összhatást.

 

A smaragd románca

Bizonyára nem sok menyasszonynak jut eszébe talpig zöldben az oltár elé állni, pedig ha ránézünk erre a varázslatos ruhakölteményre, már nem is tűnik olyan földöntúlinak ez az ötlet.

A ruha zöldjének árnyalata olyan mély, mint egy erdő, így nincs is szükség kiegészítőkre.

Merészebb smink is remekül mutat vele.

 

Virágok bűvöletében

Ha esküvődön nem szeretnél visszafogott és letisztult lenni, hanem azt szeretnéd, hogy mindenkinek elálljon a lélegzete ha rád néz, de mégis fontos számodra az elegancia, akkor ezt a fenséges ruhát neked találták ki.

Egyszerre virág- és ruhaköltemény, változatos színekkel, anyagokkal és szabással, de ennek ellenére talpig stílusos eleganciában.

 

Égővörösben

A ruha vonalvezetése egyszerű és hagyományos, de a színe nagyon merész.

Ha olyan menyasszony vagy, aki a párja iránt érzett szenvedélyt és a szerelmet szeretné kifejezni esküvői ruhájával, akkor ezt a csodás darab neked való, hiszen ez a mély, vörös árnyalat igazán felejthetetlen.

A nyakdísz, a cipő és az ékszer lehet világos, ünnepi.

 

Bíbor látomás

Újabb bizonyíték arra, hogy a lila nem öregít, ha megfelelően viseljük, hiszen ez a gyönyörű ruha kifejezetten légies és fiatalos, a sötétebb árnyalatok dacára.

A ruha felső részének mintái izgalmassá teszik a megjelenést, az összhatás mégis letisztult és klasszikus marad.

 

Talpig ezüstben

Itt nemcsak a szín, hanem a szabás is eltér a megszokottól.

Ez a ruha templomi szertartásra is tökéletes, hiszen takarja a vállat, ugyanakkor szépen átsejlik a szív alakú kivágás.

Az anyag textúrája is izgalmas, a szoknyán pedig jól kivehető a szép, különleges minta.

 

Avantgárd elegancia

Egy különleges ruha egy különleges menyasszonynak, ezt ugyanis tudni kell viselni.

A leheletfinom, áttetsző fekete organzát apró arany levelek díszítik, melyek gyönyörűen vonulnak végig a ruhán, aranyba foglalva a menyasszonyt. Egyszerű, fekete cipő illik hozzá. 

 

Arany káprázat

Ki mondta, hogy sárgában nem lehet férjhez menni? Ez a lélegzetelállító selyemszatén ruha minden tradícióval szakít, ami a tónusát illeti, fazonja azonban klasszikus és egyszerűségében nagyszerű.

A fényes sárga szín már-már aranynak tűnik, a nyakbakötős megoldás pedig előnyös annak a menyasszonynak, aki széles vállait szeretné ellensúlyozni. 
 

 

Habkönnyű világoskékben

Tündérmesébe illő ez a ruha, hiszen szabása könnyed és finom, mégsem kelt habosbabos hatást, mert nem rózsaszín, hanem csodaszép halványkék színben pompázik.

Egyszerre elegáns és bájos, színe pedig minden bőrtónushoz és hajszínhez tökéletes választás. 
 

 

Éjfekete varázslat

Egy fekete menyasszonyi ruha rendkívül megosztó választás, de minden kétkedőnek eláll a szava, ha meglátják a menyasszonyt ebben a fantasztikusan elegáns, letisztult ruhában.

Dekoltázsa pont annyira mély, hogy még ízléses marad, mégis szexi, a feketeséget pedig egyedül az ezüst öv töri meg.

Összefogott haj és csillogó kiegészítők illenek hozzá.