Tesztünkből kiderül: Téged ebbe a házba osztana a Teszlek Süveg

Tesztünkből kiderül: Téged ebbe a házba osztana a Teszlek Süveg

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Tesztünkből kiderül: Téged ebbe a házba osztana a Teszlek Süveg

Ha őszintén válaszolsz a következő kérdésekre, végre megtudhatod a választ (ráadásul megbízható forrásból, hiszen a kérdéseket a J. K. Rowling által üzemeltetett Pottermore.com weboldalról hoztuk el neked)!

0%

Tegyük fel, hogy éjszaka sétálsz egy sötét sikátorban, majd kiáltást hallasz. Mit teszel?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? DenisTangneyJr/istockphoto

Szerinted az alábbi tulajdonságok közül melyik felsorolás a legfontosabb?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? Rediff.net

Ha választanod kellene, melyik elvarázsolt tájon barangolnál?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? Orla/istockphoto.com

Mit gondolsz, melyik tanóra tudná igazán lekötni a figyelmedet?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? Screenrant.com

Ha te is a Roxfortba járhatnál, kit választanál osztályfőnöködnek?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? Fanpop.com

Észreveszed, hogy az egyik háztársad csalt az RBF vizsgán. A felügyelő bizottság tagja körbesétál a teremben, majd rákérdez, láttál-e valami gyanúsat. Mit válaszolsz?

Teszt: Melyik Harry Potter házba kerülnél? Hogwarts Professor

Az ünnepi vacsorán négy különleges desszertet készítettek a házimanók. Melyikből vennél a legszívesebben?

Teszt: Téged melyik házba osztana a Teszlek Süveg?
Mardekár

Ne kenődj el, ha nem erre számítottál, ezt a házat övezi a legtöbb tévhit és félreértés.
Sokan úgy vélik, hogy a Mardekárba csak olyanok járnak, akik sötét varázslónak készülnek, de ne higgy el minden pletykát! Azt ugyanis a többség szereti elhallgatni, hogy a többi házból is kerültek ki gonosz varázslók – bár azt el kell ismerni, hogy a Mardekár vezeti a listát. E ház tagjaként ugyanakkor büszke lehetsz rá, hogy a Süveg ravasznak, céltudatosnak, kitartónak talált, olyasvalakit látott benned, aki kivívja a neki járó tiszteletet. Ezek igazán fontos tulajdonságok!
Hugrabug

Bár sokan azt gondolják, hogy ide azok a diákok kerülnek, akik nem a legügyesebbek, ez a megállapítás téves. Az előítélet csupán annak köszönhető, hogy a házak közül a hugrabugosok dicsekednek a legritkábban a nekik jutó elismerésekkel. Tehát a Süveg leginkább a szerénységedet, becsületességedet díjazta, továbbá fontosnak tartotta, hogy megbízható vagy. Olyasvalaki, aki csendben meglapul a háttérben, de ha a szeretteiről van szó, előtör belőle a bátor énje, és rögtön tudja, mit is kell tennie. Úgyhogy szó sincs arról, hogy a Hugrabug egyfajta gyűjtőház lenne, ide se kerülhet be akárki!
Hollóhát

Nem is kétséges, hogy ebbe a házba kerülnek a legokosabb növendékek, úgyhogy nyugodtan legyél büszke az elért eredményre! A Hollóháthoz tartozó diákok nem csak műveltek, hanem gyorsan is tanulnak, állandóan hajtja őket a kíváncsiság és a tudásszomj. Egész biztosan ide tartozol akkor is, ha már-már a zsenialitás határát súrolod, és mások emiatt furcsának, vagy kicsit különcnek tartanak – emiatt szerencsére nem kell aggódnod a Hollóhátban, ugyanis a tagok a legtoleránsabbak közé tartoznak az összes ház közül.
Griffendél

Egyértelmű, hogy a legtöbb varázslótanonc ide szeretne kerülni – és bizonyára nem is kell megmagyaráznunk, miért. A valamirevaló diákok egytől-egyig ebbe a házba jártak, de még azok a tanulók is állandóan sikereket értek el, akik nem tettek szert világhírnévre. A süveg olyan tulajdonságokat vett észre benned, mint amilyen a bátorság, a tettrekészség, ami néha hősies cselekedetekben is megnyilvánul. Olyan csapatba kerültél, akiket a Mardekárosokon kívül mindenki szeret – ők is csak azért duzzognak, mert nehezen tűrik, ha rendszeresen mások győzedelmeskednek felettük.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást