TESZT: ez a téli úti cél passzol hozzád leginkább, személyiséged alapján

TESZT: ez a téli úti cél passzol hozzád leginkább, személyiséged alapján

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / TESZT: ez a téli úti cél passzol hozzád leginkább, személyiséged alapján

Még javában tombol a tél, ami bár az év legfagyosabb évszaka, egyben a legvarázslatosabb is. Az utcai díszfények szinte a világ összes városát elárasztják és néhány hétre mindenki egy mesebeli hógömbben érezheti magát. Van, aki a romantikus légkört szereti, de olyan is akad, aki egyszerűen csak elbújna a világ elől és bekuckózna a kandalló elé. Derítsd ki, hogy melyik téli úti cél lenne számodra a tökéletes választás!

0%

Melyik időjárás kedvez leginkább a hangulatodnak?

Milyen nyaralós programokon érzed jól magad?

Kivel hagynád el az országot egy téli kiruccanásra?

Milyen stílusú szálláson éreznéd jól magad?

Féktelen nyüzsgés, vagy nyugodt pihenés? Milyen vérmérsékletű nyaralásra vágysz?

Derítsd ki, személyiséged alapján melyik téli úti cél passzol hozzád leginkább
Irány New York!

Igazi kalandvágyó, spontán személyiség vagy, akit talán New York tudna a legjobban kielégíteni látványosságait, programlehetőségeit tekintve. Bár nem túl rövid maga az utazás, biztosak vagyunk benne, hogy te még azt a részét is izgalmassá tennéd. Télen különösen gyönyörű ez a város, ráadásul, ha elég szemfüles vagy, akár még egy hírességgel is összefuthatsz kedvenc kávézójában, vagy a Central-Parkban. Mivel New York meglehetősen zsúfolt és hangos, nem mindenkinek való. Számodra, viszont igazi telitalálat!
Irány Párizs!

Álmodoztál már arról, hogy a reggeli kávédat egy olyan teraszon fogyasztod el, ahonnan rálátsz az Eiffel toronyra? Egyértelműen Párizs passzol hozzád a legjobban, mivel romantikus, akárcsak te! Első látogatásra a legélvezetesebb a pasiddal átélni a párizsi romantikus életérzést, de persze dönthetsz úgy, hogy a legjobb barátoddal vágtok bele a nagy kalandba. Sőt, ez a város még akkor is rengeteg élmény tud neked nyújtani (különösen télen), ha egyedül utaznál. A fények, utcai zenészek, helyes kis kávézók rabul ejtenek majd.
Irány Hallstatt!

Nem szereted a zsúfolt helyeket, éppen ezért számodra a tökéletes nyaralás a világ háta mögött, elbújva zajlik. Szeretsz kibérelni akár egy egész házat és megtölteni a szeretteiddel. Akár még az ünnepekre is elutaznál és átélnéd az igazi hóeséses karácsonyt, miközben a házban ropog a tűz a kandallóban. Mivel szereted a telet, a hideg sem akadályoz meg abban, hogy csizmát ragadj és egy hosszabb túrára indulj a havas természetbe. Számodra a csend, nyugalom és természet együttese adja meg az igazi feltöltődést.
Irány a Maldív-Szigetek!

Elárulunk egy titkot, mert úgy tűnik, te egyenesen menekülsz a tél elől. Dhigurah-szigetén szinte fele áron szállhatsz meg a felkapott szállodákhoz képest és szinte alig néhány méter választja el a legnépszerűbb helyektől. Ez pedig hasznos információ lehet egy olyan bulizós, jókedvű embernek, mint amilyen te is vagy. Nem szereted a hideget, ezért már augusztus végén a következő nyarat várod. Egyszerűen nem szeretsz otthon kuksolni, a kanapén fekve sorozatokat nézni, miközben kint minden tiszta latyak. A tavasz beköszöntével valahogy a te életkedved is visszatér, ezért a téli hónapokat kénytelen vagy valami meleg helyen átvészelni.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!