Teszt: Melyik filmbeli férfi karakterrel alkotnátok tökéletes párt?

Teszt: Melyik filmbeli férfi karakterrel alkotnátok tökéletes párt?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszt: Melyik filmbeli férfi karakterrel alkotnátok tökéletes párt?

Néha mindannyian elképzeljük, milyen lenne helyet cserélni egy-egy filmbeli főhősnővel és a rosszfiú, jófiú, hős szerelmes, vagy humorherold karjában ébredni. Sokat megtudhatsz magadról, ha megfigyeled, kik azok a férfi karakterek, akik megdobogtatják a szívedet. Most csöppenjünk a valóságból álomba és derítsük ki, kivel alkotnátok tökéletes párt a filmvilágban.

0%

Hogyan képzelsz el egy tökéletes első randit?

A jövődet illetően, hogyan látod magad a párod oldalán?

Milyen számodra a tökéletes férfi?

Fontos dolgok az életben…

Perzselő szenvedély és biztonság. Létezhet, hogy egy férfitől mindent megkapj?

Teszt: Melyik filmbeli férfi karakterrel alkotnátok tökéletes párt?
Noah

Noah - Szerelmünk lapjai

Egy olyan férfival alkotnátok tökéletes párt, aki a világ végére is elmenne érted, hiszen te vagy élete szerelme. Tipikus hős szerelmes típus, akit semmi más nem érdekel a világon, csak a szerelme tárgya. Valószínű benned is bőven akad romantika és mindennél jobban vágysz arra, hogy valaki ezt viszonozza. Hidd el, vannak olyan férfiak a valóságban is, akik szintén hisznek a romantikában és mindent megtennének azért, hogy elrabolják a szívedet. Tartsd nyitva a szemed és találd meg a te Noah-dat.
Chandler Bing

Chandler - Jóbarátok

Te lennél Chandler Bing tökéletes Monicája és nem véletlenül. Számodra a humor jelenti a kiutat és megoldást az élet legnehezebb helyzeteiből és egy olyan társra vágysz, aki a legrosszabb napjaidon is képes felvidítani. Rájöttél, hogy lehet valaki macsó, vagy alfahím, a nap végén csak az számít, hogy kivel nézed egy tál popcorn, jó bor társaságában a Jóbarátokat. A szépség múlandó, viszont az nem mindegy, ki lesz az, akit majd senior éveidben magad mellett tudhatsz. Ezért talált meg téged Chandler Bing! Ne elégedj meg azzal, aki mellett nem tudsz úgy ragyogni, mint Monica Chandler mellett!
Mark Darcy

Mark Darcy - Bridget Jones naplója

Talán kissé karót nyeltnek tűnhet első látásra, de ha kibontod a csomagolást, nagyon is érző lelket találhatsz alatta. Fontos számodra a biztonság érzése minden szempontból és abban biztos lehetsz, hogy a Mark Darcy féle férfiak mindig igazi férfiak maradnak, akiknek a család és a biztonság megteremtése lesz az első. Lehet, hogy van nála izgalmasabb, szenvedélyesebb rosszfiú a piacon, de mind ezek mit számítanak, ha az illető egy bizonytalan kisfiú, akivel nem lehet felnőtt életet élni? Céltudatos vagy, aki tudja mit akar és tudja, ki tenné igazán boldoggá. Nem hiába csavarta el egy életre Bridget Jones fejét is a jó öreg Mark Darcy.
Brad Simon

Brad Simon - Vágyak/Valóság

Ha még nem láttad a Vágyak/Valóság c. sorozatot, akkor ideje elkezdened nézni, mert ott rejtőzik az a férfi karakter, akivel a legizgalmasabb párt alkotnátok. Szenvedélyes vagy, ez nem kérdés. Vágysz az őrült, mindent felperzselő szenvedélyre, de közben szeretnél egy megbízható társat is magad mellett. Brad egy olyan férfi, akinek bár időbe telik, képes lehet megadni ezt élete nőjének. Azzal számolnod kell, hogy egy ilyen férfi oldalán nem sétagalopp az élet és valószínű nem ő a tökéletes mintaapa és férj, de az biztos, hogy életed végéig izgalomban tart. Azt mondják, egy kapcsolaton belül nem kaphatunk meg mindent…de neked minden kell és a Brad-hez hasonló férfiak is ebben a tudatban élnek. Ideje felállítanod a fontossági sorrendedet.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!