Teszt: Melyik bajos csaj lennél személyiséged alapján?

Teszt: Melyik bajos csaj lennél személyiséged alapján?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Melyik bajos csaj lennél személyiséged alapján?

Van valami izgalmas a gonoszkodó női karakterekben. Mert bár sok galibát okoznak, határozottságuk és erejük mégis lenyűgöző tud lenni a nézők számára. Sok esetben, már-már szerethetők. Itt az ideje, hogy kiderítsük, te melyik bajos csajra hajazol és milyen módszerekkel okozol kellemetlenséget azoknak, akik az utadba állnak.

Megtudod, hogy a barátnőd ugyanarra a pasira hajt, akire te is. A történet pikantériája, hogy ti már régóta benne vagytok az ismerkedésben, amiről a barátnődet is felvilágosítottad. Na, most mit teszel?

Mi az az emberi tulajdonság, ami a legjobban felidegesít az alábbiak közül?

Elindulsz egy buliba, ahova egyértelműen vadászni mész. Mit viselsz?

Mit teszel, ha a kolléganőd megakadályozza az előléptetésedet?

Mit jelent számodra a bizalom?

Teszt: Melyik bajos csaj lennél személyiséged alapján?
Regina George

Rettegjen tőled mindenki, aki keresztbe akar tenni neked. Mondhatni a specialitásod a bosszú és rég nem hiszel abban a mondásban, „ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel”. Te bizony kővel vágsz vissza, ráadásul nem is eggyel. Már korán megtapasztaltad, hogy mennyire képes vagy másokat manipulálni és ezt előszeretettel használod is játszmáid során. Mivel nem túlságosan hiszel az emberi jóindulatban, mindig résen vagy és készen állsz, ha be kell dobnod magad. Könnyen olvasol másokban, lenyűgöző irányítói képességeid vannak és nálad biztosan nem merik feszegetni a határokat.
Miranda Priestly

Te aztán biztos feltűnést keltesz, ha belépsz egy terembe. Nem kihívó öltözködésed miatt, hanem határozott, uralkodó kisugárzásod miatt. Fantasztikusan bánsz a szavakkal és képes vagy kedvesen, mosollyal az arcodon tudatni valakivel, hogy pokollá teheted az életét, ha árt neked. Jobbára senki nem mer ujjat húzni veled, ha mégis megtörténik, megsemmisítő csapást mérsz az illetőre. Nagyon magas falakat építettél magad köré, keveseket engedsz be az erődödbe, köszönhetően a sok csalódásnak, amikor bizalmat szavaztál az embereknek. A férfiak istennőként tekintenek rád, a nők irigykedve, rettegve látnak téged. Mi csak annyit mondanánk…Ennyi!
Blair Waldorf

Igazi királynő vagy, aki képes bármit megtenni saját igazáért. Kicsit talán túlságosan színpadias és hisztis módon, de nem bírod, ha nem neked van igazad. Akárcsak Blair, te is szereted körbe venni magadat olyan barátnőkkel, akik nem csak, hogy támogatnak, de igazi társaid is a cselszövésekben. Minden eszköz a tarsolyodban van, hogy elérd a céljaidat és nem félsz ezeket használni még akkor sem, ha olykor ez járulékos veszteséggel jár. Kevés embert engedsz közel magadhoz, értük viszont tűzbe mennél. Imádod, ha csodálnak és mindent megteszel azért, hogy piedesztálra emeljenek.
Kathryn Merteuil

A Kegyetlen Játékok c. film óta tudjuk, hogy mi minden elrejthető egy nyakláncban, hála Kathryn-nek. A hasonlóság talán ott lehet köztetek, hogy te is sokszor dobod be női praktikáidat, ha szorul a hurok, vagy pusztán szórakozásból. Élvezed, hogy a férfiakat mennyire könnyen tudod irányítani egy-egy kedves gesztussal, vagy érintéssel. Neked ez mind játék és szórakozás. Ízig-vérig nő vagy, aki imád rivalizálni nőtársaival. Párkapcsolatban is sokszor dobod be női bájaidat, hogy párodnál célt érj. Ha pedig éppen szingli vagy, rettegjen az összes nő, te bizony megszerzed magadnak azt, akit kiszemeltél.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!