Teszt: Ez a tulajdonságod tesz elképesztően szexivé

Teszt: Ez a tulajdonságod tesz elképesztően szexivé

Címlap / Szerelem / Teszt: Ez a tulajdonságod tesz elképesztően szexivé

Mindenkinek vannak vonzó, és kevésbé vonzó tulajdonságai. Téged melyik tulajdonságod tesz elképesztően szexivé?

Sokan úgy vélik, az ismerkedés, flörtölés során csak a külső számít. Ennek ellenére már ebben a szakaszban is vannak olyan tulajdonságok, jellemvonások, amik nyomban felszínre bukkannak. A tesztből kiderül, rád melyek illenek!

0%

Őrülten megtetszik az egyik kollégád. Mit teszel?

Egyértelműen nyomul rád egy pasi a szórakozóhelyen, pedig éppen foglalt vagy. Hogyan reagálsz?

Ha lenne lehetőséged a választásra, az alábbiak közül melyik életben lennél a legboldogabb?

Válaszd ki azt a három tulajdonságot, amik a leginkább jellemzőek rád a párkapcsolatodban!

Váratlanul felbukkan az exed egy buliban, ahova te egyedül érkeztél – ő viszont nem. Mit teszel?

Milyen fotókat teszel fel magadról a közösségi oldalakra?

Mi volt a legutóbbi szakításod oka?

Teszt: Ez a tulajdonságod tesz elképesztően szexivé
Magabiztosság, a vonzalom mintaképe

Teljesen biztos vagy abban, mit szeretnél, és főleg kitől. Téged nem lehet irányítani, vagy befolyásolni, magad mozgatod a szálakat – sokszor észrevétlenül, a háttérben. Tudod, milyen vonzó tulajdonságaid vannak, és ezeket egyáltalán nem félsz megmutatni másoknak. Kapcsolataidban határozott, irányító személyiség vagy, mindened a szenvedély. Ha alábbhagy, gyorsan odébb állsz. Legvonzóbb tulajdonságod éppen határozottságod és magabiztosságod, márpedig ezekkel csak a nagybetűs férfiak birkóznak meg.
Önzetlenség, a gondoskodás mintaképe

Te nem csak úgy általában az életben, hanem a kapcsolataidban is abszolút önzetlen vagy. Törődsz a környezeteddel, az ismerőseiddel, párkapcsolatban pedig te vagy a gondoskodás mintaképe. Emiatt általában pontosan olyan férfiakat fogsz ki, akik bátorításra, pátyolgatásra szorulnak – ám te ezt a gondoskodó szerepet kifejezetten élvezed. Ők is szeretik, sőt imádnak miatta, hiszen képes vagy mély bizalmi viszonyt kialakítani, így a kapcsolataidra is jellemző az erős kötődés. Legvonzóbb tulajdonságod tehát az önzetlenséged, ami segítségével egész biztosan megtalálod a nagy Őt. Feltéve, hogy még nem bukkantatok egymásra!
Visszafogottság, a szolidság mintaképe

A mai világban kifejezetten ritka, ha valaki szolid és visszafogott, holott ezek a tulajdonságok kifejezetten vonzóak – nem csak a férfiak, a nők is szeretik a kevésbé harsány társaságot. Az mindenesetre biztos, hogy a te életedet a hagyományos felfogás jellemzi, ami azt is jelenti, hogy nem szoktál kezdeményezni. Hagyod, hogy a férfi hódítson meg – ők ezt kifejezetten díjazzák, sőt keresik. A kapcsolataid szeretetteljesek, kerülöd a konfliktusokat, vitákat, azt vallod, mindent meg lehet oldani nyugodt hangnemben is. Legvonzóbb tulajdonságod tehát visszafogottságod. Megtestesíted azt a kislányos bájt, amiért megőrülnek a férfiak.
Megközelíthetetlenség, az elérhetetlen nő mintaképe

Állandóan úgy viselkedsz, mintha foglalt lennél, pedig ez sokszor nem tudatosul benned. Elvárod, hogy körbeudvaroljanak, szerinted ennek alapvetőnek kellene lennie minden randi, flört során. Mindez nem feltétlenül anyagiakban nyilvánul meg, nagyra becsülöd a kedves szavakat, bókokat akkor is, ha látszólag egyáltalán nem hatottak meg. A párkapcsolatokban szenvedélyes vagy, de egyúttal nagyon ritkán – vagy szinte egyáltalán – nem engedsz közel magadhoz senkit. Próbálsz titokzatos maradni, így mindig tudsz valami újat mutatni a partnereid számára. Legvonzóbb tulajdonságod tehát megközelíthetetlenséged. A férfiak megőrülnek, ha nem tudnak megkaparintani, márpedig többségük csak epekedhet utánad!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!