TESZT: Mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolataidban?

TESZT: Mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolataidban?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / TESZT: Mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolataidban?

0%

El tudod képzelni, hogy nem alapítasz családot a szerelemeddel?

A családod ellenzi az új partneredet. Mit teszel?

Mit tennél, ha a párod változtatna az elképzelésein és másik irányba szeretne elindulni, mint amit megbeszéltetek a kapcsolatotok elején?

Egy kellemetlen beszélgetés után rájössz, hogy hibásan ítélkeztél a partnered felett. Mit eszel?

Hogyan célszerű cselekedni akkor, ha valamilyen probléma merül fel a párkapcsolatodban?

Apukád nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy hagyományos esküvőtök legyen, de ti mást képzeltetek el. Mit teszel?

Szerinted melyik az a téma, amit annak ellenére is fel lehet hozni az első randik során, hogy mások nem javasolják?

Teszteld, mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolataidban!
Legnagyobb gyengeséged: a családalapítás kérdése

A párkapcsolatokat tekintve számodra a legalapvetőbb kérdés a családalapítás – ez elsőbbséget élvez minden mással szemben. Neked a család az identitásod fő része, szüleiddel, testvéreiddel való köteléked gyakorlatilag a magánéleted minden más aspektusát árnyékolhatja. Ez egyúttal azt jelenti, hogy nem csak túlzásba eshetsz, ha a családalapításról van szó, megeshet, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a családtagjaid véleményének, hagyod, hogy beleszóljanak a szerelmi életedbe, ami nem feltétlenül helyes.
Legnagyobb gyengeséged: a karrier és a párkapcsolat összeegyeztetése

Már gyerekkorod óta tudod, hogy a saját lábaidra akarsz állni és az elszántságod, a kitartásod semmit sem változott az elmúlt évek során – legfeljebb csak nőtt. Mindent megteszel azért, hogy szakmailag megszerezd, amire vágysz és ez bizony azzal is jár, hogy sokszor óhatatlanul háttérbe szorul a magánéleted. Gyakran előfordul, hogy annyira a saját céljaidra koncentrálsz, hogy elszalasztod a kínálkozó, párkapcsolati lehetőségeket. Azt viszont sosem szabad elfelejtened, hogy mindent nem lehet elérni kemény munkával és pénzzel, bizony be kell iktatnod az életedbe azt is, hogy megleled a szerelmedet, a társadat.
Legnagyobb gyengeséged: az álmodozás

Olyan nő vagy, aki gyakran jár két lábbal a felhők fölött, igazi álmodozó vagy, ha szerelemről van szó. Csodálatos képességed van arra, hogy a világot a párkapcsolat keretein belül a biztonság és a szerelem tengerévé változtasd, ám ezzel együtt óhatatlan, hogy néha csalódj az emberekben. Lehet, hogy komolyabb alapok nélkül is meggyőzöd magadat arról, hogy felfedeztél egy igazi herceget, ám mivel az életedet nagyon jelentős részt az ábrándos képek töltik ki, bizony megeshet, hogy a valóság teljesen más, mint amit elképzeltél.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást