Teszt: Álmodozó vagy realista vagy? A válaszaidból kiderül

Teszt: Álmodozó vagy realista vagy? A válaszaidból kiderül

Címlap / Életmód / Lélek / Teszt: Álmodozó vagy realista vagy? A válaszaidból kiderül

Két lábbal a földön, vagy két méterrel felette? Te melyik típus vagy? Válaszolj az alábbi kérdésekre, és kiderül, hogy örök álmodozó, avagy céltudatos realista vagy-e!

0%

Hogyan indítod a reggeled?

Mit teszel, ha összekaptok valamin a főnököddel?

Melyik idézetet érzed magadénak?

Hogyan látod magadat 5 év múlva?

Melyik filmben tudnád magad elképzelni?

Az alábbi foglalkozások közül melyik áll legközelebb ahhoz, ami gyerekkorodban lenni szerettél volna?

Milyen vezető lennél?

Mi a legnagyobb álmod?

Teszt: Álmodozók kontra realisták – Te melyik csoportba tartozol?
Igazi realista vagy

Szeretsz mindent annak látni, ami. Szerinted az álmodozás felesleges időtöltés, hiszen így elmegy mellettünk az élet, és nem marad időnk az igazán fontos dolgokra. Törtető vagy, és ennek biztos meg is lesz a pozitív hozadéka. Hajt a maximalizmus, de vedd figyelembe, hogy te sem vagy robot, néha kicsit lazíts a gyeplőn, így nem fásulsz bele a sok munkába.
Te vagy a tökéletes egyensúly

Igazából te valahol a kettő között vagy. Soha nem merülsz el annyira az álomvilágodban, hogy ne tudj a mindennapi feladataidra koncentrálni. Szereted megélni a jelent a jövőt tervezgetése helyett. Nagy az igazságérzeted és nem gondolod, hogy kegyetlenné kell válnod ahhoz, hogy sikeres legyél az életben. Csak így tovább.
Két lábbal a földön jársz

Nem vagy az az álmodozó típus, mert sokkal inkább lefoglal a való élet és az, ami körülötted zajlik. Szeretnél olyan életet élni, amit megterveztél magadnak, és addig mész, ameddig ezt el nem éred. Nem hiszel a tündérmesékben, de közben mégis vágysz egy társra, akivel közösen felépíthetitek a saját kis életeteket.
Örök álmodozó vagy

Járhatnál két lábbal a földön, de minek, ha lebeghetsz is felette? Bár szeretnél kényelmes életet élni, annyira mégsem, hogy ezért feladd az álmodozást, ami a lételemed. Számodra az okoz nehézséget, hogy megtaláld az egyensúlyt a világ, amiben élünk, és a saját világod között. Ez néha annyira nehéz lehet számodra, hogy rád tör miatta a rossz hangulat. Próbáld megtalálni az arany középutat, hiszen ez a világ felemészt, ha nem tartasz lépést vele, de válassz olyan hivatást, ahol szükség van álmodozásodra is!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!