Termékteszt: Sima, élettel teli arcbőr egy szempillantás alatt

Termékteszt: Sima, élettel teli arcbőr egy szempillantás alatt

Címlap / Stílus / Arc / Termékteszt: Sima, élettel teli arcbőr egy szempillantás alatt

Ha az arcbőr fiatalságát ígérik, az ember sok mindenre hajlandó. Fájdalmas kezelések, drága krémek, hosszadalmas bőrfiatalító kúrák – ezt mind bevállaljuk, ha kell! De mi a helyzet akkor, ha a sima arcbőrt sokkal kevesebb áldozattal is elérhetjük: egy egyszerű, otthoni kezeléssel, elérhető áron, professzionális eredménnyel? Persze, hogy ezek után azonnal ki kellett próbálnom a Newa™ 3DEEP® otthoni arcfiatalító készüléket, ami épp ezt ígéri!

Számos módszer létezik egyik legkényesebb területünk, arcunk frissességének, feszességének karbantartására, de az én új kedvencem egyértelműen a Newa™ 3DEEP® otthoni arcfiatalító készüléke, amely piacra kerülése óta töretlenül nagy sikert arat nők körében.

Jómagam 29 éves vagyok, és bevallom, (egyelőre) nem különösebben figyelek oda arcbőröm ápolására. Sok folyadékot iszom, rendszeres jógával karbantartom arcizmaimat is. Amikor megkaptam ezt a készüléket kipróbálásra, nem vártam nagy csodát.

Nekem, a friss bőrűnek ugyan mit tud mutatni egy ilyen szerkentyű… majd tíz év múlva – gondoltam naivan. Műszaki analfabétaként viszont egyből megállapítottam, hogy meglepően könnyű használni a gépet: kicsi, kényelmes, kézre esik, és cseppet sem fájdalmas vagy bonyolult a kezelés. Első alkalommal 16 percig használtam a készüléket az arcomon, különösen a szám körül – sokat nevetek, nemhiába, ez bizony meglátszik mimikai ráncok formájában. Azt kell, hogy mondjam, a különbség a röpke pár perces kezelés előtt és után is észrevehető volt, és igazán jól esett hallani más szájából a dicséreteket arra vonatkozólag, hogy milyen kipihent és friss vagyok ma.

Anyukák álma

Harmincas éveiben járó kolléganőm is hasonló tapasztalatról tud beszámolni a Newa™ 3DEEP® otthoni arcfiatalító készülékéről, különös tekintettel arra, hogy már járt neves esztétikai centrumban, ahol ugyanezt a hatást érték el többszörös áron. 4 héten belül összesen hússzor használta az innovatív otthoni készüléket arcán, nyakán és dekoltázsán is, és lelkesen számolt be róla, hogy a kezelések előrehaladtával a mélyebb ráncok, szarkalábak szemmel láthatóan elkezdtek halványodni és az arckontúr-javító hatása miatt is nagyon tetszett neki a gép, mert erre sok más ránctalanító módszer nem képes. Kisgyermekes anyukaként pozitívnak találta azt is, hogy nem kell gyermekfelügyeletet szervezni ahhoz, hogy elmenjen akárhová szó szerint feltöltődni, hiszen egy ilyen géppel nem kell kimozdulnia otthonról.

Sajnos saját képeket egyikünk sem készített, mert nem feltétlenül szerettük volna megmutatni smink nélküli arcunkat :), de a Newa™ oldaláról mutatunk azért pár képet, hogy te is lásd, milyen hatás érhető el a géppel!

Kiindulási állapot a Newa kezelések előtt // Eredmény az 1 hónapos kúra után

Toka állapota a Newa kezelések előtt // 3 hónappal a kúra befejezése után

A rádiófrekvencia ránctalanító hatása 1 hónapos Newa kúra (20 kezelés) után Kiindulási állapot // látványosan fiatalosabb arc a kúra után (45 éves vásárló)

De mi a titok?

A Newa™ otthoni arcfiatalító készülék a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás technológiával működik – nem kell megijedni, ez a szakértők szerint a szépülés teljesen biztonságos és természetes módja. A bőr mélyebb rétegébe lejutó rádiófrekvenciás hő a meglévő kollagénrostokat megerősíti és új rostok termelődését is szorgalmazza. A bőr feszességéért felelős kollagén és kötőszöveti rostok száma ugyanis éveink előrehaladtával csökken (illetve a meglévők rugalmassága is rosszabb lesz), mindezek következményeként pedig egyre inkább ráncosodik a bőr. 

A Newa™ 3DEEP® otthoni arcfiatalító készülék tehát sejtszinten újítja meg a bőrt, ténylegesen csökkenti a ráncokat és látható lifting hatást nyújt. A ránccsökkentő, arclifting hatás érdekében kúraszerűen kell végezni a kezeléseket, ez 20 alkalmat jelent 1 hónap leforgása alatt, de akár már 1-2 használat után is van szemmel látható a változás, ahogy nálam is volt.

Összegzésül tehát: aki igazán látványos bőrmegújításra és tényleges ránctalanításra vágyik, annak bizony mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia – ezek a szépészeti beavatkozások ugyanis legtöbbször a luxus kategóriába tartoznak és elég drágák. A Newa™ 3DEEP® otthoni arcfiatalító készülék ezzel szemben elérhető áron megszerezhető. Egyszer kell rá beruházni (akár családtagokkal, barátnőkkel közösen), és akkor használod, amikor csak akarod, így igen sokat megspórolhatsz vele! Szívből ajánlom!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást