Divat / Stílus

5 téli kiegészítő, ami most nagyon divatosnak számít, lelőhelyekkel

5 téli kiegészítő, ami most nagyon divatosnak számít, lelőhelyekkel

Amellett, hogy vannak közöttük igazán extra darabok, amiket kevesen mernek viselni, olyan kiegészítők is divatosak, amikkel kifinomultabb összhatást érhetsz el. Csak rajtad múlik, melyik irányt választod, mennyire szeretnél kitűnni a tömegből. Mutatjuk az 5 legstílusosabb téli kiegészítőt, amit idén viselhetsz:

Szőrös halászsapka

A „bucket hat”, vagyis halászsapka trendje évek óta divatban maradt, annak ellenére, hogy kevesen merik felvenni. Ettől függetlenül esős, hideg időben igazán praktikus, hiszen az arcod sem ázik el benne és stílusos kiegészítője lehet a 2000-es évek inspirálta szetteknek. Idén viszont eggyel tovább megyünk és a szőrös halászsapkák közül válogathatunk, amik kellemesen melegen tartják a fejedet a legnagyobb mínuszokban. Leginkább a sportos outfitekhez passzol, ezért bátran kombináld pufidzsekivel, melegítővel, bakanccsal és hátizsákkal. 

Divatos szőrös halászsapkák
1. Bershka, 2. Asos, 3. H&M (háttér: amtitus/istockphoto.com)

Gyöngyös ékszerek

A gyöngyök is évek óta népszerűek a bizsuk világában, idén viszont már nem csak a tökéletesen gömbölyű gyöngyszemek, hanem a kissé változatosabb formájúak kerülnek a divatlista élére. Annak ellenére, hogy bizsuk, igazán egyedinek és különlegesnek tűnnek, ráadásul általában igazán finom, visszafogott darabokat is találni köztük. Az elegáns szetted tökéletes kiegészítője lehet egy gyöngyös ékszer idén!

Divatos gyöngyös ékszerek
1. Zara, 2. Parfois, 3. Mango (háttér: amtitus/istockphoto.com)

Gigantikus schrunchie-k

A hatalmas hajgumik szintén nem hajlandóak távozni a boltok polcairól, most viszont még változatosabb anyagokban lehet őket beszerezni. A kord és a bársony darabok mellett ebből is készülnek szőrös, sőt organza változatok is, amikkel feldobhatod a legegyszerűbb lófarkat. Nem is gondolnád, mennyit dobhat a megjelenéseden egy jól megválasztott scrunchie, pedig vihetsz velük egy kis játékosságot a szettedbe.

Scrunchie-k, vastag hajgumik
1. Stradivarius, 2. Zara, 3. H&M, 4. House (háttér: amtitus/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást