Tegye igazán egyedivé konyháját természetes gránit munkalappal!

Tegye igazán egyedivé konyháját természetes gránit munkalappal!

Címlap / Otthon / Dekor / Tegye igazán egyedivé konyháját természetes gránit munkalappal!

Tartós

A gránit az egyik legtartósabb természetes kő, ami az egyik legoptimálisabb választásá teszi konyhában. A gránit hőálló, vagyis nem okoz gondot neki sem a főzőlap közelsége, sem a forró edények. Emellett keménységének köszönhetően háztartási körülmények között karcálló, azaz figyelmetlenségünknek nem a konyhapult fogja látni kárát, hanem a kezünkbe lévő kés pengéje. Végül, de nem utolsó sorban tömörségének köszönhetően felület kezelés nélkül is foltállóak. Így minimális törödés mellett is hosszú évtizedekig megőrzik eredeti makulátlan állapotukat.

Egyedi szépség

Minden egyes gránit darab egyedi: azaz saját erezete, mintája, színe és árnyalata van. Így biztosak lehetünk benne, hogy senkinek sem lesz ugyanolyan konyhája, mint nekünk. Sokan gondolják úgy – tévesen -, hogy a gránit unalmas, mert csak a szürke árnyalataiban kaphatóak. Valójában meglepően változatosak ezek a természetes kövek: többek között sárga, piros, rozsdabarna, szürke, antracit és egyéb más árnyalatokban is elérhetőek.

Találja meg az Ön otthonába legjobban illő gránit konyhapultot az Amonstone prémium természetes kövek között!

Megfizethető

Sokan úgy gondolják, hogy a gránit egy megfizethetetlen anyag. Azonban ez távol áll a valóságtól. Először is fontos leszögezni, hogy a gránitból készült konyhapultok egyáltalán nem drágábbak, mint a hasonló minőséget képviselő sokszor mesterséges előállított anyagból készült társaik.

Ár értéket tekintve pedig egyenesen verhetetlenek a természetes kövek. A gránitból készült konyhapultok ráfordítás nélkül, hosszú évtizedekig fognak szolgálni minket. Időtálló stílusának köszönhetően mindig divatos lesz, így a cserén se kell gondolkodnunk egy emberöltőn belül.

Kiváló befektetés

Ehhez kapcsolódóan fontos kiemelni azt is, hogy a gránitlap ára akár teljes mértékben megtérülhet. A természetes kő hosszú évtizedekig vonzóvá és értékessé teszi otthonunkat. Ha az ingatlanunk eladását, vagy bérbe adását fontolgatjuk, akkor az árba egy az egybe belekalkulálhatjuk a gránit felület értékét. Emellett a gránit felület elegáns megjelenése egészen biztosan felkelti az érdeklődők figyelmét.

Könnyű tisztítani

Az anyag tömörségének köszönhetően a gránit pultba semmilyen szennyeződés nem tud beszivárogni, így a baktériumok megtelepedésétől és a foltoktól sem kell tartanunk. Egyszerű szappanos oldattal egy mozdulattal tisztára mosható a felület.

Fenntartható

Napjainkban nem lehet szó nélkül elmenni a fenntarthatósági szempontok mellett sem. A gránit egy természetes kő, aminek a bányászatához és felhasználásához nincs szükség vegyi kezelésre, kizárólag fizikai feldolgozást igényel. Ezzel szemben a mesterséges anyagból készült munkalap előállításához legtöbbször vegyi anyagokra van szükség, ami egyrészről környezetszennyező, másrészről pedig jelentős károsanyag-kibocsátással jár.

Sokoldalú

A gránit, a korábban felsorolt tulajdonságai miatt nem csak konyhapultnak tökéletes, hanem többek között beltéri és kültéri párkánynak, medenceszegély kőnek, valamint kerítés fedlapnak. Tekintse meg az Amonstone gránit kínálatát és kölcsönözzön időtálló stílust otthonának kívül-belül!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!