7 tavaszi ruha, ami meghozza a kedvünket a melegebb napokhoz

7 tavaszi ruha, ami meghozza a kedvünket a melegebb napokhoz

Címlap / Stílus / Divat / 7 tavaszi ruha, ami meghozza a kedvünket a melegebb napokhoz

Idén talán még inkább vágyunk a tavaszi megújulásra, a zöld levelekre, a kibújó virágokra, mindenre, ami kicsit feltölt és frissít. Pont ezért a ruhatárunkat is ehhez érdemes alakítanunk, minél színesebb, minél mintásabb annál jobb kedvre deríthet minket. Szóval egy kis ízelítőnek elhoztuk a tavaszi ruhák legjavát, hogy már gondolatban egy picit előrébb járhassunk – legalább ez maradjon meg nekünk, ha már megint bezárva tengetjük a napjainkat. 

Hoztunk mini, midi, de maxi dresszt is, hogy mindenki kénye-kedve szerint válogathasson. A minták, a színek mind-mind egy teljesen más dimenzióba repítenek majd minket. Távol minden nyomasztó gondtól, amit az utóbbi év ránk terhelt. Ha már csak pár percet tölthetünk is egy ilyen ruhában a kertben, és el tudunk rugaszkodni a nehézségektől, már megérte. 

Virágos

Egy színpompás virágoskertet idéz ez a tavaszi mini ruha, ami A-vonalú szabásának köszönhetően gyakorlatilag tényleg majdnem minden alkatnak jól áll. Az anyag finom, könnyed, egy bőrdzsekivel tökéletes a hűvösebb, nélküle pedig a már picit melegebb napokhoz is. 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást