Divat / Stílus

Táska divat tavasz/nyár 2011

Táska divat tavasz/nyár 2011

A divat világában az egyik legfontosabb kiegészítő a táska, a legegyszerűbb öltözetet is azonnal feldobja. Lássuk az idei 8 legjellemzőbb táska trendet.

Egyetlen minőségi táskával drága, luxuskinézetet adhatunk magunknak. Idén a luxus a praktikummal egyesül táskák terén. A 2011-es tavaszi/nyári divatbemutatókon remek csemegéket láthattunk, néhány friss trend látott napvilágot. az alábbiakban bemutatjuk az idén legjellemzőbb tendenciákat, amelyeket figyelembe kell vennünk táskavásárlás során, hogy minél divatosabbak lehessünk.

Élénk csíkok

Az élénk színek a meleg évszakokat idézik – narancssárga, fuxia, zöld, kék, homokszinek. Készülj fel a keskenypántos válltáskákra, amelyek gyakran vidám csíkokkal lesznek tarkítva. A csíkos táska tehát nagy trend, ráadásul változatos színeinek köszönhetően könnyen passzítható öltözetekhez.


Fendi. Marc Jacobs. Tommy Hilfiger

Krokodilbőr-hatás

A krokodil- és kígyóbőr mintájára készült változatos árnyalatú táskák minden bizonnyal hódítani fognak idén. A divatos rózsaszíntől, a farmerkéken keresztül a barna és szürke különböző árnyalatokig minden színű krokodilbőrtáskát meg tudunk majd találni az üzletekben. Viszont a klasszikus bordó és fekete krokodilbőr mintás táskák továbbra is trendben maradnak.

Nancy Gonzales. Hermes. Stuar

Matt kézitáskák

Ezek a lágy, matt bőrtáskák a tavasz kellemes színeiben, egyszerű hétköznapi táskaként szolgálnak. Válassz egy világos rózsaszín, pasztelzöld vagy tengerkék árnyalatot, így a hétköznapokon is sikkes maradsz.

Givenchy. Chloe

Matrózcsíkos vászontáskák

A matróz-stílus nemcsak az öltözetekben, de az összes kiegészítőfajtán is visszaköszön. Az idei tavaszi divat elhozta számunkra a keresztcsíkos vászontáskák minden típusát – plikktáskák, kézitáskák, bevásárlótáskák. A kék és púderrózsaszín csíkok különösen trendiek lesznek!


Diane von Furstenberg. Sonia

Állatminták

Az elegancia és feltűnő luxus mindenkori eszköze az állatminták megjelenítése. A tigris- és leopárdminták jelen lesznek az idei táskákon is, minden féle anyagból készült táskára nyomtatva – bőr, vászon, bársony, szatén.  Az állatmintás lenyomatú táskák tehát a 2011-es szezon alapdarabjai.

Givenchy. Mulberry. Dior

Strapa kézitáskák

Az ebbe a kategóriába tartozó női táskák a legváltozatosabb formában fognak előfordulni az üzletek polcain. Ha csak két alapdarabot szeretnénk kiemelni, amely nem hiányozhat gardróbunkból, az a csontszínű bőrtáska és a munkahelyibb, Proenza Schouler divatcég által piacra dobott office-táska.


Mulberry. Proenza Schouler

Fonott szalmatáskák

Amikor szalmatáskáról beszélünk, most nemcsak a már megszokott hatalmas strandtáskákra gondolunk. Idén a kis méretű kínai-stílusú táskák is divatba jönnek. Ezek közül is a legjellemzőbbek a könnyű, kézi szalmatáskák lesznek. Jól illenek a tavaszi/nyári szezonhoz a meleg hangulatot idéző természetes szalmatáskák. A Dolce&Gabbana csodálatos fonottszalma plikktáskát dobott piacra, minden bizonnyal a nők legnagyobb örömére.

Hermes. Dolce&Gabbana. Prada

Aranykristályok és gyöngyök alkalmakra

Ha egy elegáns eseményre fogsz készülni, érdemes beszerezni egy, az idén annyira divatos, aranykristályokkal vagy gyöngyökkel díszített alkalmi táskát. Az Armani csodálatos kristályokkal díszítette aranyszatén plikktáskáit. Bulgari bőrtáskáira készíttetett kristályaplikációkat, míg Chloe az annyira híressé vált aranygyöngyeivel díszítette alkalmi táskáit.  


Armani. Bulgari. Chloe

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást