10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

Címlap / Otthon / Dekor / 10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

Sminkeszköz tároló

A férfiak ezt sosem fogják megérteni, de egy nőnek még akkor is elég tetemes mennyiségű piperekellékre van szüksége, ha általában csak csak szolid sminket visel. Kell minimum három ecset, korrektor, alapozó, szemceruza, spirál, rúzs, pirosító és mindegyikből többféle árnyalat, ezt a sok mindent pedig nem könnyű rendezett és áttekinthető módon tárolni.

Ahelyett, hogy egy degeszre tömött neszesszerben tengődnének a sminkes cuccaid, rendezd őket stílusosan egy ötletes tárolóba. Válassz a fürdőd stílusához illő műanyag, átlátszó akril vagy fa verziót és élvezd, hogy az ecsetek, rúzsok és púderek áttekinthetőek és könnyen hozzáférhetők.

 

 

Sokoldalú, keskeny polcok

Ha nincs elég hely egy szekrénynek a padlón, hasznosítsd a függőleges felületet. A legkisebb fürdőhelyiségben is akad olyan falrész, amin elfér egy keskeny polc. Ennek nem is kell szélesnek lennie, hiszen elég, ha elfér rajta egy guriga wc papír, zsebkendősdoboz vagy tisztálkodószeres flakon. Így ezeket a nem túl dekoratív tárgyakat is elegánsan tárolhatod.

 

 

Csinosan tálcán

A folyékony szappan, a fogkrém és fogkefe mindig kéznél kell legyen és hogy ne keltsenek rendezetlen hatást, mindössze egy szép tálcára van szükség. Tegyél melléjük egy csokor virágot vagy illatgyertyát és máris megkapó kis dekor-pillanatot teremtettél a mosdó mellett.

 

 

Emeletes tároló a sarokban

Ha tényleg nagyon kevés a hely a mosdópulton, hasznodra lehet egy sarokba helyezhető polcocska, ami kis mérete ellenére meglepően sok pipereholmit képes szépen tárolni. A letisztult vonalú, elegáns sarokpolc a falra is helyezhető, így még kevesebb helyet foglal, mégis minden könnyen hozzáférhető.

 

 

Mindent elnyelő zsebek

A falra vagy ajtóra akasztható zsebes tároló zsebeibe minden apróbb holmit elrejthetsz szem elől. Anyaga lehet műanyag, szövet vagy akár kötött is, a lényeg, hogy színében vagy stílusában illeszkedjen a fürdőszobához. 

 

 

Egymásra rakható dobozok

A tetővel rendelkező, rakásolható dobozok kevés helyet foglalnak, mégis sok apró holmit nyelnek el. Mivel átlátszó üveg vagy akril anyagból készülnek, így mindig tudod, melyikben mi van.

 

 

Tárolás a wc mögött

A fajansz mögötti fal helykihasználására kevesen gondolnak, pedig igencsak hasznos polcokat nyerünk vele. Akár egy – manapság divatos – szép fa-létrát használunk polcnak, vagy egy éppen erre a célra gyártott polcrendszert, a hatás modern és kifinomult lesz. Ha minden polcra teszel egy dekorációs elemet – mint például illatgyertya vagy igényes művirág – akkor még kellemesebb lesz a hangulata.

 

 

Sokoldalú wc-papír tartó

Sokan – főleg a férfiak – szeretnek olvasgatni a legkisebb helyiségben, ami nem is baj, mert egy-egy szép magazin kifejezetten feldobja a vécé hangulatát. Ha viszont kevés a négyzetméter, a vertikális területet kell kihasználni. Ezért hasznos egy olyan dizájn wc-papír tartó, ami egyszerre az újságnak, sőt, egy kis polccal még a telefonnak is helyet ad.

 

 

Hasznos fémkosarak

Ki gondolta volna, hogy egy fémkosár is lehet ilyen elegáns? Az indusztriális – azaz ipari – lakberendezési trend kedvelőinek kötelező, de szinte bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét pár sikkes darab. 

 

 

Dekoratív üvegcsék

A sminklemosó vattakorongok, fülpiszkálók és apró szappanok ne a csúnya műanyag csomagolásban szomorkodjanak, hanem nyugodtan varázsolj dekorációt a használati tárgyakból. A csinos üveg edényeknek köszönhetően nemcsak elegáns, de könnyen hozzáférhető is lesz így minden, amit napi szinten használsz. 

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást