10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

Címlap / Otthon / Dekor / 10 tároló megoldás a fürdődbe, ami kis helyet foglal, de a dizájnja hatalmas

Sminkeszköz tároló

A férfiak ezt sosem fogják megérteni, de egy nőnek még akkor is elég tetemes mennyiségű piperekellékre van szüksége, ha általában csak csak szolid sminket visel. Kell minimum három ecset, korrektor, alapozó, szemceruza, spirál, rúzs, pirosító és mindegyikből többféle árnyalat, ezt a sok mindent pedig nem könnyű rendezett és áttekinthető módon tárolni.

Ahelyett, hogy egy degeszre tömött neszesszerben tengődnének a sminkes cuccaid, rendezd őket stílusosan egy ötletes tárolóba. Válassz a fürdőd stílusához illő műanyag, átlátszó akril vagy fa verziót és élvezd, hogy az ecsetek, rúzsok és púderek áttekinthetőek és könnyen hozzáférhetők.

 

 

Sokoldalú, keskeny polcok

Ha nincs elég hely egy szekrénynek a padlón, hasznosítsd a függőleges felületet. A legkisebb fürdőhelyiségben is akad olyan falrész, amin elfér egy keskeny polc. Ennek nem is kell szélesnek lennie, hiszen elég, ha elfér rajta egy guriga wc papír, zsebkendősdoboz vagy tisztálkodószeres flakon. Így ezeket a nem túl dekoratív tárgyakat is elegánsan tárolhatod.

 

 

Csinosan tálcán

A folyékony szappan, a fogkrém és fogkefe mindig kéznél kell legyen és hogy ne keltsenek rendezetlen hatást, mindössze egy szép tálcára van szükség. Tegyél melléjük egy csokor virágot vagy illatgyertyát és máris megkapó kis dekor-pillanatot teremtettél a mosdó mellett.

 

 

Emeletes tároló a sarokban

Ha tényleg nagyon kevés a hely a mosdópulton, hasznodra lehet egy sarokba helyezhető polcocska, ami kis mérete ellenére meglepően sok pipereholmit képes szépen tárolni. A letisztult vonalú, elegáns sarokpolc a falra is helyezhető, így még kevesebb helyet foglal, mégis minden könnyen hozzáférhető.

 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást