Táplálkozás filter nélkül – Egy brit lány görbe türköt mutat az Instagramnak

Táplálkozás filter nélkül – Egy brit lány görbe türköt mutat az Instagramnak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Táplálkozás filter nélkül – Egy brit lány görbe türköt mutat az Instagramnak

Instagramos berkekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a brit Bella Younger, aki nemrégiben egy igazán rendhagyó profilt indított útjára – azóta pedig több mint 70.000 követő várja, hogy mit posztol legközelebb.

A komikusként is ismert brit leányzó saját bevallása szerint az elmúlt években igazi Instagram-fanatikus volt, és naponta több órát töltött azzal, hogy különböző gasztroblogok fotóit nézegette a közösségi oldalon. Ettől a hobbitól viszont legkevésbé sem érezte jól magát.

Bella ugyanis sokunkhoz hasonlóan önkéntelenül is összehasonlította az Instagramon látott egészséges ételek képeit a saját valóságával, és ordító különbségeket talált. Így hát elhatározta, hogy létrehoz egy accountot minden olyan lánynak, aki hozzá hasonlóan szeret édes bűnbe esni, és kicsit gúnyt is űz azokból, akik azt állítják, hogy sosem csábulnak el egy-egy kevésbé egészséges falat láttán.

„Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb módja a szénhidrátok visszavágásának, és én mindig elmondom nekik a top tippemet: a kenyérvágó kés. Az életmódváltásom kezdetén persze úgy éreztem, hogy a fel nem szeletelt kenyeret nehéz elvágni, de egy kis gyakorlással mára a részemmé vált a dolog. Legyen fincsi hétvégétek!”

Bella ironikus, laza és szarkasztikus humora nagyon szórakoztató, miközben összes posztjával az egészséges életmód feddhetetlen rajongóit parodizálja ki. Posztjainak szövegezésében fellelhetőek a manapság divatos kifejezések és hashtagek, de a képpel együtt hamar kiderül a turpisság.

„Ilyen gyönyörűséges szedrekkel találkoztam a boltban ma reggel. Épp szezonjuk van a Haribónál, és olyan édesek!”

Bella egyébként elmondta, hogy sosem izgult a kritikák miatt és a hozzá érkező szarkasztikus megjegyzésekre is lazán reagál. Ahogy egyik posztjában írja: „Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha kell egy kis energia, én mindig a pillecukrot választom. Energiadús, cukros és tápanyagmentes.”

Persze Bella elárulta, hogy a valóságban nem él annyira egészségtelen életmódot, mint ahogy elsőre tűnik, accountját leginkább mégis a cukrok, csokik, édes desszertek és egyéb édességek uralják.

Természetesen ezzel a cikkel nem arra buzdítunk, hogy te is minden nap ilyen mű cuccokat egyél, viszont jó látni, hogy nem mindenki tökéletes, és néha-néha belefér egy-egy baki is. Hiszen tudod, a kivétel erősíti a szabályt – szóval nem dől össze a világ, ha délután elgyengültél, és elmajszoltál pár kocka csokit, vagy ettél egy vékony szeletet a kolléganőd szülinapi tortájából. Pontosan tudjuk, hogy minden nap pörögsz, ezért energiára, sőt néha egy kis endorfinra is szükséged van – ha pedig nincs csoki, akkor irány Deliciouslystella accountja, ahol garantált egy kis nevetés és az önirónia mindenekfelett.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!