Stílus / Divat

Szupercsinos téli és tavaszi egyberuhák

Az egyberuhák nem csak a nyár slágerei lehetnek, mert bár kétségtelen, hogy ebben a szezonban igazán megállják a helyüket, némi praktikával karöltve, télen is tökéletes viseletnek bizonyulnak.

Hogyan vedd fel őket?

Még fázós az időjárás, így ha lecseréled a farmert, akkor mindenképpen vastag harisnyába kell bújnod. Nem kell megijedni, a vastagabb anyagból készült darabok a legtöbbször sztreccsesek, karcsúsítottak, így nem kövérítik a lábakat, mégis melegek.
A harisnya mellett fontos a cipő, hiszen nagy hangsúlyt kapnak a lábbelik, ha nem takarja őket félig a nadrág. Alkatodtól függően viselhetsz lapos talpú, éktalpú, magas sarkú fazont, sőt, a csizma szára is érhet a térdedtől kezdve egészen a bokádig. Az idei szezonban tényleg minden megengedett, úgyhogy bármelyik típus is álljon jól, most garantáltan beszerezheted.
Ruha: Mango, 8 995 Ft.
Csizma: Zara, 22 995 Ft.
Harisnya: Pull&Bear, 3 690 Ft.
Kalap: H&M, 4 990 Ft.
Nyaklánc: Accessorize, 7 000 Ft.
Táska: H&M, 3 990 Ft.

Oversize darabok

Az idei szezon egyértelmű slágerének számítanak az oversize darabok, amiket akár egyberuha formájában is viselhetsz. A hosszú, egész térdig érő „zsákruhákból” könnyen készíthetsz divatos egyberuhát, mindössze egy vékony övre lesz szükséged. Az övet tedd a derekadra, és máris elkészültél.
Ha szeretnél egy kicsit rafináltabb ruhát varázsolni magadnak, akkor az öv feletti részt hagyd buggyosan. Társíthatsz hozzá egy csinos, éktalpú vagy laposabb talpú csizmát és egy hozzá illő táskát: máris szert tettél egy divatos, de kényelmes viseletre.
Ruha: Mango, 8 995 Ft.
Csizma: Pull&Bear, 9 600 Ft.
Táska: Humanic, Tommy Hilfiger
Sál: Accessorize, 4 400 Ft.
Karkötő: Mango, 5 595 Ft.

Olvastad már?  A piros az új fekete: ennyi képpen hordhatod a kis piros ruhát!

Nagy mérettel sportosan

Az oversize darabokat viselheted úgyis, ahogy éppen vannak, tehát mindenféle öv segítsége nélkül. Ez a fazon főleg a vékonyabb lányoknak áll jól, akikről lerí, hogy egyébként sincs mit takargatniuk.
Az ilyen egyberuhát bátran viselhetsz valamilyen sportos magas szárú félcipővel vagy egy lapos talpú, magas szárú, bundás csizmával. A táskaválasztásnál kerüld a túl kicsi, keresztpántos darabokat, a bő ruhához ugyanis jobban talál egy hosszú pánttal ellátott, nagyobb táska.
Ruha: Zara, 9 795 Ft.
Leggings: Mango, 2 995 Ft.
Cipő: H&M, 9 990 Ft.
Karkötő: Mango, 4 595 Ft.

Feszes és sokatmondó

Ha az alkatod megengedi, bátran felvehetsz olyan egyberuhákat, amik végigsimulnak a testeden. Ha ilyet választasz, arra ügyelj, hogy ne legyen túlságosan kivágott, hiszen így aztán tényleg mindent megmutatsz, ami korántsem mondható elegánsnak.
Ehhez a szereléshez kiválóan illik egy csinos éktalpú csizma és egy divatos kardigán, amivel kicsit sejtelmesebbé teheted az idomaidat.
Ruha: H&M, 9 990 Ft.
Csizma: Asos, 316 Eur.
Kardigán: Esprit, 30 700 Ft.
Sál: Mango, 4 595 Ft.

Kötött, meleg

A kötött ruhák idén ismét slágerdaraboknak számítanak, úgyhogy mindenképpen érdemes ebben az irányban is gondolkodnod, ha egyberuhát szeretnél felvenni. A kötött ruhákkal azonban vigyázni kell, hiszen könnyen kövéríthetnek anyaguknál fogva, ezért a választásnál mindenképpen érdemes a karcsúsított fazonok között válogatni.
Bájos megjelenést kölcsönöznek azok a ruhák, amiket derékban meg tudsz kötni és szembeötlő, visszahajtható nyakrésszel bírnak. Ezek inkább elegáns megjelenést kölcsönöznek, úgyhogy mindenképpen csinos csizmát társíts hozzájuk.
Ruha: Otto.hu, 10 690 Ft.
Csizma: Zara, 19 995 Ft.
Táska: Zara, 19 995 Ft.
Fülbevaló: Accessorize, 2 220 Ft.

Klasszikus téli egyberuhák

A tervezők nem csak nyárra, hanem télre is gyakran megálmodnak különböző egyberuhákat, amik jellemző módon az aktuális trend mintázatát viselik és vastagabb anyagból készültek.
Ennek nyomán idén igazi klasszikus lehet a skótkockával ellátott, karcsúsított, de merevebb fazonnal ellátott, zsebes egyberuha. Vegyél fel hozzá egy színben passzoló kardigánt és egy magas bokacsizmát, a siker garantált.
Ruha: Alexander McQueen
Csizma: Zara, 29 995 Ft.
Blézer: Mango, 21 995 Ft.
Táska: Alexander McQueen

Olvastad már?  10 sikkes, ám olcsó nyári ruha - 8000 forint alatt