Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig

Címlap / Stílus / Divat / Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig

Az angolszász Halloween halottak napjának az előestéje, amelyen rengeteg gyerek és felnőtt húz jelmezt: a legkisebbek cukorkavadászatra indulnak ilyenkor, míg az idősebbek bulikkal ünnepelnek. Ezt a hagyományt már itthon is egyre többen tartják meg, hiszen egy jó apropó arra, hogy a farsangi időszakon túl is jelmezt ölthessünk. Hoztunk neked ennek apropóján néhány szuper inspirációt!

1. Jelmez mozis témára

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosigKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A ’80-as évek tinifilmjeiért rajongsz, mint a Nulladik óra, vagy esetleg a ’90-es évek a kedvenced a Spinédzserekkel? Netalántán a Halloween egyet jelent számodra az Addams Family-vel? Ezen az ünnepen számtalan szuper filmkarakterből válogathatsz, ha a bőrükbe szeretnél bújni egy időre: a mozis jelmezek előnye pedig az, hogy a sminkkel vagy a különleges kiegészítőkkel kevéssé kell bajlódnod, néha elég csak a karakterhez passzoló ruhát felhúznod. Ha pedig több barátoddal mennél egy házibuliba, akár csoportosan is beöltözhettek, mint például a Scoobby Doo csapat.

2. Páros téma

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha a szerelmeddel együtt halloweeneztek, érdemes megfontolnotok a páros jelmezt. Nagy történelmi párosok, ismert alakok, filmes karakterek, mesehősök, bármi jöhet: Piroska és a farkas, Rómeó és Júlia, Bonnie és Clyde, stb. Válasszatok olyan párost, aki a legjellemzőbb kettőtökre, a kapcsolatotokra, és már készülhet is ez alapján a szuper jelmez!

3. Hercegnők

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha mindig is arra vágytál, hogy hercegnőként tündökölhess, arra a Halloween tökéletes időpont. Inspirálódhatsz a mesékből, a Disney filmekből, de akár teljesen egyedi hercegnő jelmezt is választhatsz magadnak. Egy habos, tüllös ruha, csodaszép fürtök, trendi smink, egy korona, no meg a tökéletes cipő – kell ennél jobb jelmez? Ha pedig egyedül vagy éppen, az este végére lehet, hogy még a jóképű herceget is megtalálod majd.

4. Kedvenc mitikus lényeink

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Sellő, unikornis vagy tündér, esetleg egy csintalan manó? Halloweenkor a kedvenc mitikus-mágikus varázslényednek is beöltözhetsz: jó apropó ez arra, hogy színes fürtöket viselj és csillámport szórj magadra minden mennyiségben. A mi kedvencünk határozottan az unikornis ebből a témából, amelyhez előre gyártott jelmezt is beszerezhetsz, de akár egy házi készítésű unikornisszarvval magad is csinálhatsz kosztümöt.

5. Horror téma

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Akárhogy is, de a Halloween részben egyet jelent a horrorral és a szellemvilággal, a zombikkal és a hasonló ijesztő figurákkal. Ha számodra is inkább a borzongás ünnepe ez, akkor a jelmezeddel is érdemes ezt megjelenítened. Ha van kézügyességed, és szeretsz egyébként is festeni-rajzolni, akkor kápráztass el mindenkit egy félelmetes sminkkel! Húzz fel hozzá egy egyszerű, kis fekete ruhát, és máris partyképes vagy!

6. Hollywoodi sikk

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha egy igazán lenyűgöző jelmezre vágysz, meríts ihletet a klasszikus hollywoodi dívák stílusából, vagy akár az 1920-as évek világából, vagy a csillogó ’80-as évek glam rockjából. Így egészen biztosan te leszel majd az este sztárja.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást