Párkapcsolat / Szerelem

5 szuper barátnős program a brunchon kívül

5 szuper barátnős program a brunchon kívül

Ha visszagondolsz a legutóbbi barátnős programokra, mi jut eszedbe? Leginkább azzal voltatok bajban, hogy hova üljetek be vagy mit csináljatok? Esetleg unjátok már azt a néhány reggelizőhelyet, ahol a legtöbbször találkoztok és jó lenne egy kis újítás? Jó hírünk van, a brunchon túl is van élet, ugyanis számos olyan barátnős program van, amin szuper jól érezhetitek magatok együtt, sőt még valami újat is megtanulhattok! Lássuk, mik ezek!

Fessetek együtt

Szerencsére egyre több helyen lehet találkozni olyan kreatív programokkal, mint a Fessneki vagy a Paintcocktail, ahol többen összegyűltök, és egy képet készítetek el.

Nem kell megijedni, amikor mi először részt vettünk egy ilyen programon, mi is úgy érkeztünk, hogy nem, ezt biztosan nem tudjuk megcsinálni, utoljára az iskolapadban, rajzórán kellett festenünk.

Semmi gond, hiszen ezek a programok garantálják, hogy mindenki el tudja készíteni a számára tökéletes festményt, és közben még szórakozni is fog.

Barátnőkkel vagy anyuddal is szuper programlehetőség!

Konyhaparti

Ha egyikőtök sem egy igazi konyhatündér vagy egyszerűen csak szeretnétek fejleszteni a főzőtudományotokat, akkor vágjatok bele egy főzőtanfolyamba.

Lehet ez egy egyalkalmas tematikus est, amikor az olasz, francia vagy ázsiai ízekkel ismerkedtek meg, de ha igazán tanulni szeretnétek, akkor egy többalkalmas tanfolyamra is beiratkozhattok együtt.

Ez lehet, hogy egyedül elsőre egy kicsit ijesztően hangzik, ezért szuper, hogy ott vannak a barátnőid, hiszen ha közösen élitek át ezeket az élményeket, akkor biztosan szuperül szórakoztok majd!

Szerencsére egyre többféle főzőtanfolyam indul, irány az internet, válogass a tökéletes téma vagy a megfelelő időpontok között!

Készítsd magad!

Lányok vagyunk, azaz imádunk öltözködni, imádjuk a kiegészítőket, az ékszereket, tehát mindent, ami a divathoz kapcsolódik.

A legjobb, ha olyan szettben vagy ruhában tudsz valahol megjelenni, amit soha nem látsz viszont máson, egyedi darab, sőt akár saját kezűleg csináltad.

Nagyon jó aktív és szórakoztató program, ha beiratkoztok egy egy-vagy akár többalkalmas DIY, azaz csináld magad tanfolyamra, ahol táskákat vagy kiegészítőket készíthettek magatoknak.

Ha már profibbak vagytok, akkor akár ruhákat vagy ékszereket is csinálhattok, ez már csak rajtatok múlik! Ha mégis maradnátok a táskáknál, akkor a mi kedvencünk a Mittersisters, ott akár privát tanfolyamot is tartanak csak nektek!

Iratkozzatok be egy boros tanfolyamra

Gyakran előfordul, hogy az esti program keretében borozni ültök be a barátnőiddel vagy egyszerűen csak áthívod őket magadhoz és előkerül néhány üveg bor?

Valószínűleg sokkal jobban élveznétek, ha egy picit jobban értenétek a borokhoz, hiszen ez nem csak egy hasznos tudás, de egyben jó érzés is tudni, hogy mi miből készül, mihez passzol vagy mit mikor és hogyan érdemes fogyasztani.

A következő alkalomra, amikorra megbeszéltétek a barátnős talit, nézzetek ki egy boros tanfolyamot és menjetek el együtt, szuper élmény lesz!

Tánciskola

Ha úgy érzitek, hogy erre az alkalomra elég volt a tanulásól, igazából csak ki akarjátok ereszteni a fáradt gőzt és csak egyszerűen jól ki akarjátok táncolni magatokat, akkor próbáljatok ki egy tánciskolát.

Persze nem kell, hogy profik legyetek, egyszerűen csak válasszatok ki egy tematikus estet, például egy vérpezsdítő salsa bulit és csatlakozzatok be!

Nem csak az alaplépéseket fogjátok gyorsan elsajátítani, de biztosan sokkal többet fogtok mozogni, mint egy szombat esti buli alatt, sőt még lehet, hogy egy-két férfijelentkező is odaköszön majd hozzátok!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást