Sztárotthonok

Sztárotthonok

Címlap / Otthon / Dekor / Sztárotthonok

A tíz legegyedibb és valószínűleg a legdrágább sztárotthon.

Az alábbiakban bemutatunk 10 fantasztikus palotát, amelyeknek büszke tulajdonosai híres amerikai sztárok.

Az életben mindent elértek, amit ember csak kívánhat magának, megengedhették maguknak, hogy olyan ingatlanba fektessék pénzüket, ami szemet gyönyörködtető és hát…irigylésre méltó.


Oprah Winfrey:

Ez a Santa Barbara- i, kaliforniai ház nem más mint Oprah Winfrey otthona. A ház körüli telek körülbelül 169.967 négyzetméter és a ház pedig 2 136.76992 négyzetméteren fekszik. Hat hálószobája van, tíz tűzhelye és egy házimozija. Van hozzá egy kézzel készített tó, tele ritka halakkal, a bejárathoz pedig kézzel fektetett Montecito homokkövek díszítik az autófeljárót negyed mérföldön keresztül. Habár sokan „Oprah kastélyának” becézik, az ok, amiért kiemeltük, az a gyönyörű táj, amit köré-építtetett, amely Santa Barbarában a legnagyobb zöldövezet. A környék kiegyensúlyozott eleganciája meglehetősen emlékeztet bennünket a híres, történelmi észak-karolinai, ashlandi Biltmore– ra.

Kurt Russell és Goldie Hawn:
 
Goldie Hawn és Kurt Russell a kanadai Vancouverbe költöztek, hogy támogassák fiúk fejlődő hockey karrierjét. Házuk, egy tudor stílusú építmény, amely a Shaughnessy környéken épült, ismét eladó, értéke 5.4 millió kanadai dollárra van felbecsülve. Öt hálószobája van, 11 tűzhelye, egy tornaterme, egy beépített moziterme, továbbá tölgyburkolatú kandallós hallja, két előszobája, új konyhája, privát udvara és külön természetesen magán-garázsa. Továbbá van benne egy nagy nappali, elkülönített ebédlő, télikert, és természetesen egy külön öltöző. A pár 2002-ben vásárolta ezt az elragadó felosztású, szép „kis” otthont 2,995,000 kanadai dollárért vagy 1,875,000 amerikai dollárért.

Madonna:

A popénekesnő 2001- ben, Ashcombe- ban rakott fészket, a néhai fényképész, Cecil Beaton régi házában. Beaton barátai, mint például Rex Whistler, Salvador Dali vagy Augustus John úgy hálálták meg vendégszeretetét, hogy visszatértek otthonába és falfestményekkel ajándékozták meg. Az angliai Wiltshireben lévő 4.856.227.71 négyzetméteren fekvő ház irányára 9 millió £. Ez volt az első alkalom, hogy Ashcombe– ot piacra dobják az első világháború óta. Ennek a háznak megvan a saját intim szférája, meghúzódva a dombok között, és itt vannak az ország legjobb hajtásai. A popsztár megtanult halászni, vadászni és lovagolni is, úgyhogy tökéletesen alkalmasnak bizonyult számára ez az otthon. A párnak Londonban is van egy palotája, és a wiltshirei birtok közel van Sting és felesége, Trudie Styler wiltshirei otthonához, akikkel közeli- baráti viszonyban vannak. Mégis úgy tűnik, hogy Madonna ismét piacra dobta Aschombeot, ezúttal egy 12 millió £ a kezdőár.

George Clooney:   

Ez a szexi, tehetséges színész egy 25-szobás olasz villát vásárolt 2001- ben. Az Oleandra villaként emlegetett házhoz tartozik egy szabadtéri mozi, egy hatalmas medence és egy garázs Clooney’s motorbiciklijei számára. Rengeted turista és olasz sajtós özönlött a villa környékére, amikor elterjedt a hír, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie esetleg ott kelnének egybe. Clooneynak van néhány illusztris szomszédja, továbbá a designernek, Donatella Versacenak van egy villája a közeli Lake Comon néhai testvére, Gianni sírja mellett. Avril Lavigne énekesnő és férje, Deryck Whimbey szintén ott laknak a közelben. Clooney nagyon szereti ezt a házát és azt nyilatkozta: “Akkor megyek oda, amikor csak tudok. Ott írtam a Good Night And Good Luck– ot, és ott fejeztem be a Leatherheads forgatókönyvét is. Igazán békés hely, alkalmas az írásra.” Catherine Zeta-Jones és Michael Douglasgyakori meghívottak ebben a tóparti villában, amióta leforgatták az Ocean’s Twelve című filmet.

Joel Horowitz:

Otthona – amelyet Nyugalomnak (Tranquility) hívnak – a Lake Tahoe mentén fekszik, Nevadában. Ez a ház a Lake Tahoe adómentes oldalára épült 1.858.0608 négyzetméteren, és egy észak-európai hegyi házról lett modellezve. Tartozik hozzá egy 3,500-üveges borospince, egy belső medence, egy pitvar és egy 19 helyes mozi. Továbbá 9 hálószoba, tizennégy teljes és öt fél-fürdőszoba, egy magántó dokkal és golfpálya is tartozik hozzá. Nevezhetjük ezt a házat kérkedőnek, de sokban emlékeztet Európára. A nappaliban dupla magasságú mennyezet van, faragott díszítésű gerendákkal, széles ablakokkal és kézzel vésett, antik kandallókkal. Az ebédlő padlója 17. századi darab és egy francia chateau -ból származik. A mennyezetére kézzel festették fel Lake Tahoeban honos állatok ábráit. Szeretné megvásárolni? Ismét piacon van 100 millió dollárért.


Jerry Seinfeld
:

Jerry Seinfeld stand-up comedy művész 32 millióért vásárolta pazar villáját East Hamptonban, New York államban a rocker Billy Joeltől, 2000-ben. 2007- ben az OK magazin azt írta, hogy ez a ház többet ér Donald Trump, Sir Elton John, vagy akár Clooney olasz villájánál is. Ez a „kis” otthon egy pompázó, tudor stílusú, vízparti birtok, több mint 15.655 négyzetméternyi pázsiton fekszik. Három épületből áll, összesen 24 szobája van, 8 teljes és öt fél fürdőszobával, 13 kandallóval, tornateremmel, belső-külső medencével, ínyenc-konyhával, teniszpályával, tekepályával, vendégkunyhóval, zeneszobával, dohányzó bárral és egy borospincével van felszerelve. Az évi adó rá $208,463.

William Zysblat:

William Zysblat East Quogueban, New York államban vásárolt magának otthont. Zysblat cége, az RZO Produkciók többek között olyan rock-zenekarokat és művészeket menedzselt, mint például a U2, David Bowie, a Police és a Rolling Stones. A Dune Road-on fekvő, posztmodern óceánfront decemberben 6.2 millió dollárért kelt el. 297.289728 m2-nyi lakott-területre 6.7 millió dollár volt a kikiáltási ár. A birtokhoz tartozik 166 lábnyi (körülbelül 51 méter) óceánfront kb 11 négyzetméteren. A házat Jay Sears építész tervezte, fűtött gunite medencével, vendégházzal, bocce és teniszpályával.


Tony Hawk
:

Tony Hawk, profi skateboardosnak kaliforniai, carlsbadi otthona csupán 464.000 négyzetméteres, egy hozzátartozó 371.61216 négyzetméteres korcsolyapályával, ami ugratóval, központi piramissal van felszerelve és van benne egy párkány is, ami padként szolgál. Továbbá kosárlabda-pálya és medence is van hozzá. A ház belsejében kb 150,000 dollár értékben található elektronikus- játékfelszerelés, amely 65-inches plazma HDTV-hez van hozzászerelve.


Brad Pitt
:

Első sorban azért választottuk Brad Pittet az ő otthonával, mert a kis domboldali ház, amely csak 4.5 millió dollárba került, csak kicsi része a puzzle-nak. Emellett ott volt neki a szerény 1830-as évekből a New Orleans- i lakása, amely megsínylette a Katrina hurrikánt. Továbbá a louisianai otthona sem volt drága, amely a francia negyedben fekszik, és Pitt 3.5 millió dollárt fizetett 2007, január másodikán, csak, hogy ott lakhasson. A New story szerint az ingatlan pillanatnyilag egy hatalmas csigalépcsővel, lifttel, ínyenc-konyhával, privát udvarral, elkülönített 2 emeletes vendégházzal van felszerelve. Továbbá 2 autónak való privát parkolóval, ami a francia negyedben luxusnak számít. Természetesen meggyőződésből is vásárolhatta ezt az ingatlant, mivel Bard Pitt tavaly Louisianaban forgatta a The Curious Case of Benjamin Buttoncímű filmet. Közben pedig felügyeli a szállás projektet New Orleansban. Ez valóban szép gesztus. Ellentétben a kaliforniai elkülönített házzal, jó déli szomszédoknak bizonyulnak a híres, mozgalmas környéken.

Sandra Bullock:

A híresség háza Tybee szigeten, Georgiában található. Sandra Bullock több mint egy milliót fizetett ezért a szerény, három-emeletes házért a sziget északi végében, 2001-ben. Továbbá vásárolt üres telkeket a ház összes oldalán, hogy megóvja magánéletét. Több háza is van, dél-kaliforniában, Jackson Hole-ban, Wyomingban és Austin – Texasban, továbbá megvásárolta a Forces of Nature forgatása után is a házat, ahol a forgatás történt.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást