Szingli horoszkóp 2020 – Mit hoz a szerelemben az év második fele?

Szingli horoszkóp 2020 – Mit hoz a szerelemben az év második fele?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szingli horoszkóp 2020 – Mit hoz a szerelemben az év második fele?

Rád talál az igazi, vagy újabb forró flörtök teszik izgalmassá a nyár végét? Vajon már az igazi mellett töltöd a karácsonyt, vagy egy szakítás miatt fogsz éppen keseregni? Ha szingli vagy, és kíváncsi vagy, hogyan alakul még idén a szerelmi életed, olvasd el, mit jósolnak a csillagok!

Kos

A nyár vége forró flörtöket tartogat, és bár lehet, hogy ezek között lesz olyan, amiből te többet is szeretnél, az igazi, komolyabb fordulatra a tél beköszöntéig várni kell.

Ekkor azonban már jó esélyeid lesznek arra, hogy valaki olyannal találkozz, aki hosszabb időre is leköti a figyelmedet és nyitott egy tartós kapcsolatra, így könnyen megeshet, hogy a karácsonyt már nem szingliként töltöd.

 

Bika

Hiába szeretnél továbblépni, vannak dolgok a múltadban, amiket előbb le kell zárnod.

Ha még nem állsz készen a változásra, akkor minden próbálkozásodra ez fogja rányomni a bélyegét, és az is lehet, hogy egy fontos lehetőséget szalasztasz el.

Tölts egy kis időt önvizsgálattal és a lelki dolgaid rendezésével, mert ősszel érkezik valaki az életedbe, akit nyitott szívvel és egy új kapcsolatra készen akarsz majd fogadni.

 

Ikrek

Az év második felében két tűz közé kerülsz, mert találkozol valakivel, akivel hosszabb távon is el tudod képzelni a közös életeteket, ugyanakkor még élvezed a kalandozást és nem szeretnél megállapodni, lekötni magadat.

Vigyázz, mert ha nem hozol időben döntést, nem csak a két szék közül a pad alá esel, de még az is lehet, hogy megbántasz valakit, akit pedig nagyon nem akartál.

 

Rák

Egy korábbi csalódás miatt most különösen óvatos vagy, ami nem is árt, de arra azért figyelj, hogy a saját félelmeid ne álljanak a boldogságod útjába.

Rengeteg jó élmény és izgalmas ismeretség vár az év második felében, de ha falakat emelsz magad köré, nem csak ezek nem jutnak át, de az sem jut közel a szívedhez, aki érdemes lenne rá, hogy helyet csinálj neki benne.

 

Oroszlán

Az év második felében is rengeteg lesz a rajongód, akárhová mész, csak úgy tapadnak rád a tekintetek.

Te azonban most valami másra vágysz, valami más kötné le a figyelmedet.

Ha nyitott szemmel jársz, és nem éred be kevesebbel, mint ami valóban boldoggá tud tenni, meg fogod találni azt, amire valóban szükséged van most.

Ne köss kompromisszumokat, és legyél őszinte a saját vágyaiddal kapcsolatban, elsősorban önmagaddal is!

 

Szűz

Valaki felbukkan a múltadból, akinek hatása lesz a jövődre is.

Az év második felében régi érzelmek éledhetnek újjá, amelyek kezdetben izgalmasnak tűnnek, de hogy ezúttal van-e jövőjük, az azon múlik, hogy mennyit fejlődtetek az elmúlt időszakban.

Lehet, hogy egy új alapokra helyezett kapcsolat válik a dologból, lehet, hogy megint megsebzed magadat.

Légy óvatos, de maradj nyitott a lehetőségekre!

 

Mérleg

Sok minden történt körülötted az elmúlt időszakban, és bár az év második felében is bőven lenne lehetőséged a flörtre, most más köti le az energiádat, és fáradtnak is érzed magadat, ezért úgy döntesz, inkább tartasz egy kis szünetet.

Töltekezz fel és figyelj kicsit saját magadra, mert az év végén találkozhatsz valakivel, aki megérdemli, hogy minden energiáddal rá figyelj.

 

Skorpió

A Skorpió szülöttei számára az év második felében a kommunikáció kerül előtérbe, lehet, hogy egy félreértés miatt fut zátonyra egy kibontakozó kapcsolat, de az is lehet, hogy sikerül átbeszélni egy régi sérelmet, ami eddig egy románc útjában állt.

Ügyelj rá, hogy ne hirtelen és ne indulatból beszélj, és próbáld megérteni, mi a környezetedben lévők szándéka, így nem állod majd útját a saját boldogságodnak.

 

Nyilas

Izgalmas fordulatot vesz a szerelmi életed az év második felében, de nem biztos, hogy ezt a környezeted is értékeli.

Tartsd észben, hogy a te boldogságodért nem ők, hanem te felelsz, ezért a végső döntés a tiéd, de arra is emlékezz, hogy akik igazán szeretnek, azok csak a javadat akarják.

Lehet, hogy észre vesznek valamit, amit te a rózsaszín szemüvegen keresztül nem látsz.

Hallgasd meg őket, aztán dönts magad.

 

Vízöntő

A Vízöntők életébe nem várt érzelmek, forró szenvedély köszönt be az év második felében, pedig lehet, hogy őket már inkább a megállapodás, lecsendesedés érdekelné.

Egy új találkozás azonban felkorbácsolhatja az érzelmeidet, és lehet, hogy olyan szenvedély kerít hatalmába, aminek az erejével nem tudsz dacolni, de nem is szeretnél, inkább átadod magad a földi örömöknek.

 

Bak

A Bakok nem is gondolnák, hogy az év második felében a szerelmi életüket nem egy idegen vagy egy új ismerős forgatja majd fel, hanem valaki olyan, aki olyan régóta az életük része, hogy már el sem tudnák képzelni nélküle a mindennapjaikat.

Ez a régi barát azonban most egészen más színben tűnik majd fel, és a Bakoknak át kell gondolniuk mindent, amit eddig a kapcsolataikról hittek.

 

Halak

A Halak számára nagyon nehéz megtenni egy lépést, pedig már csak ennyi választja el őket a szerelmi boldogságtól.

Lehet, hogy a nyarad már rámegy arra, hogy ezen a kérdésen őrlődsz, de nem sürgetheted magadat, csak akkor indulhatsz tovább, ha készen állsz.

Ha nem kapkodsz, ha figyelsz arra, mit érzel, akkor a jó időben leszel a jó helyen, és szilveszterkor, amikor az óra elüti az éjfélt, azt csókolod meg, aki álmaid partnere lesz.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást