Szerelem / Szex

A szex sem jó, ha attól félsz, hogy elhagynak

A szex sem jó, ha attól félsz, hogy elhagynak

Nem kell azonban bántalmazó kapcsolatban élni ahhoz, hogy valaki kiszolgáltatott legyen az ágyban. Az önbizalomhiány itt különösen könnyen megmutatja az igazi arcát, akárcsak az, ha attól félsz, hogy elhagynak.

Túlságosan megengedő vagy

Ha attól tartasz, hogy a szerelmed elhagy, akkor túlságosan megengedő lehetsz vele szemben. Ez nem csak úgy általában a hétköznapokra igaz, hanem a nemi életetekre is. A megengedő magatartásod az egész együttlétre jellemző, mindig minden pontosan úgy alakul, ahogy az a partnerednek a legjobb. Persze, jó esetben ez neked is hasonló módon örömet okoz, de arra sosem bátorodsz, hogy valamilyen hiányosságot, észrevételt felemlegess.

Többet foglalkozol vele, mint magaddal

Teljesen normálisnak tartod, hogy az együttlétek során az a fontos, hogy a szerelmed kielégüljön, és ő boldog legyen, ha neked is sikerül, akkor jó, de ha nem, azt sem fogod az orrára kötni. A saját orgazmusodat nem azért tartod fontosnak, hogy szétáradjon a testedben az örömérzet és mintegy párkapcsolati beteljesülésként éld meg a csúcspontot.

Sokkal inkább az áll a háttérben, hogy attól tartasz, ha nem jutsz el csúcsra, ő majd nem érzi kellően férfinak magát, emiatt pedig hiányérzete támad, és esetleg elhagy, vagy hűtlen lesz. Emiatt akár az is előfordulhat, hogy színleled az orgazmust és valójában nem is igazán élvezed az együttléteket. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást