7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban

7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban

Rózsa és bazsarózsa

A szerelem és szenvedély virágának tartják a rózsát, amit egyúttal a jó szerencse és a gyógyulás szimbólumával is azonosítanak. Azoknak, akik szeretnének változást az életükben, gyakran javasolják ezt a virágot, akár kertbe, akár lakásba. Sőt, ha még biztosabbra mennél, válassz (akár mellé) bazsarózsát!

Ez a virág az anyagi gazdagság jelképe, de úgy vélik, energiáival a házasságokat is képes boldogabbá tenni. Ha ezen a téren vágysz pozitív szerencsére, mindenképpen vegyél egy cseréppel, és tedd olyan helyiségbe, ahol gyakran szem előtt lehet.

 

Zsálya

Úgy tartják, a zsálya képes az életünkön kívül tartani a negatív energiákat, amelyek gyakran elragadják a szerencsénket. Nem véletlen, hogy szívesen égetnek zsályát azok, akik meg akarják tisztítani az otthonukat az ártó erőktől, és lelki nyugalomra vágynak.

Valójában már az is elegendő, ha füstölők helyett veszel egy cserép zsályát, és hagyod, hogy az illata betöltse a lakásodat!

 

Golgotavirág 

Ehhez a gyönyörű virághoz többféle keresztény jelképet is társítanak, amelyek miatt különleges képességekkel rendelkezik. Úgy vélik, hogy pozitív energiáival képes megváltoztatni az életünk irányát, és szerencsésebbé teszi az adott ház lakóit. Érdemes beszerezned egyet otthonra, és naponta legalább egyszer hangosan kimondani, hogy milyen típusú szerencsére, változásra vágysz. Innentől kezdve már az univerzum kezében van az irányítás!

 

Japán szentfa

Japán vidékeken nagyon sok otthonban kap helyet ez a különleges növény, amiről úgy vélik, hogy mindent elsöprő szerencsét hoz az életünkbe. Eredeti megnevezése is erre utal: a nanten lényegében annyit tesz, hogy a dolgok hamarosan jóra fordulnak, ha pedig te is erre vágysz, ez a növény lesz a legjobb választás! Japánban az új év egyik legfelkapottabb növénye a szentfa, amit kitesznek az ajtó mellé, hogy bevonzza a pozitív energiákat a következő 12 hónapra is.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást