A legjobb kapcsolaterősítő programok, szerelmed csillagjegye szerint

A legjobb kapcsolaterősítő programok, szerelmed csillagjegye szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A legjobb kapcsolaterősítő programok, szerelmed csillagjegye szerint

Vízöntő

Ha a párod vízöntő, akkor törekedj arra, hogy mindig kreatív és izgalmas programokkal lepd meg.

Mivel a vízöntők általában szeretik a meglepetéseket és azt, ha pezseg az élet, ezért szuper ötlet, ha összecsomagolsz néhány ruhát, bedobod a kocsiba, és elindultok valamerre vagy spontán felültök egy repülőgépre és csaptok egy hosszúhétvégét valahol.

Ha a párod nem a szavak embere, akkor se ijedj meg, a tetteivel biztosan kimutatja majd, hogy mennyire értékeli majd az erőfeszítéseidet.

Halak

Mivel a halak elég érzelmes és általában szívből cselekszik, ezért ha valami extra programot szeretnél szervezni, akkor fontos, hogy ha pihenésről van szó, akkor is valami hasznossal üssétek el az időt.

Ez lehet egy közös nap egy állatmenhelyen önkénteskedve, lehet egy szedd magad program egy nyári délutánon vagy egy IKEA nap, ahol kiélhetitek a kreativitásotok úgy, hogy közben számos hasznos dolgot is kipipáltok.

Ezek a programok azért jók, mert nem csak kizökkent titeket a napi rutinból, de sokkal közelebb is hoz majd titeket egymáshoz.

Mivel a halak elég hullámzó, ezért érdemes odafigyelned, hogy mikor milyen jelzéseket ad, és ha úgy látod, hogy kicsit lankad a jókedve, akkor mindig legyen valami a tarsolyodban, amivel feldobhatod!

Kos

Mivel a kos általában türelmetlen, tenni akaró és tüzes, ezért ha programot szervezel, inkább hagyd az unalmasnak tűnő pihenős ötleteket és találj ki valami extrémet, valami nem mindennapit.

Jó lehet például egy hegymászás vagy egy random éjszakai program a városban!

Mivel a kos szereti, ha a dolgok az ő elképzelései szerint alakulnak, jobban teszed, ha nem szervezed meg a program minden elemét, hanem pár részletet nyitva hagysz és a kezébe adod a döntést.

Így meg is leped, teszel is érte, de úgy, hogy közben figyelsz arra, hogy számára mi a fontos és miben érzi jól magát. Ha ez nem szerelem, akkor mi az?

Bika

A Vénusz által vezérelt bika imádja az életet, szereti minden pillanatát kiélvezni, szórakozni.

Ha ezek alapján ráismersz a párodra, akkor az a javaslatunk, hogy szervezz egy randivacsorát a város legmenőbb, legújabban nyílt éttermébe, rendeljétek ki a legfinomabb fogásokat, utána pedig üljetek be valami szuper helyre néhány italra.

Ami a legfontosabb, hogy egész éjszaka úgy érezze, hogy kényezteted és minden kívánságát teljesíted.

Hidd el, ennél emlékezetesebb és jobb programot ki sem találhatnál neki!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást