10 Szépség trükk 2010-re

10 Szépség trükk 2010-re

Címlap / Életmód / Egészség / 10 Szépség trükk 2010-re

Sokan közülünk még mindig keresik a szépség és önbizalom közti tökéletes harmóniát.

A muzulmán nők például le vannak takarva, számukra valóban kihívást jelent a szépség, hiszen nem sok alkalmuk van megmutatni. Ezért belső kisugárzásukkal, tekintetükkel is képesek hódítani.
A 2010-es szépség nem az erős sminkben keresendő, indén is engedjük valódi szépségünket előtérbe helyezni.

1. A ragyogó fehér fogak, bájos mosoly mindenki számára vonzóvá tesz.
Keress fel egy fogfehérítésben jártas fogorvost, kérd ki a tanácsát és fehéríts.

2. Egészség.
Ugorj át az orvosodhoz, és végeztess egy általános kivizsgálást. A nők különösen hajlamosak elhanyagolni az egészségüket, inkább mások szükségleteit lesik.
Légy szervezeteddel összhangban, és kérdezz tippeket kezelőorvosodtól, hogyan élhetsz egészségesebben. Ezek a kis változások csökkentik a mindennapokban a stresszt, ami csökkenti a ráncok, szívproblémák, őszülés előfodulását.

3. Áldozz egy jó minőségű bőrápolóra.
Még akkor is, ha bőrgyógyászhoz kell menned, hogy megtudd milyen a bőrtipusod, érdemes megtaláljátok a bőrödnek megfelelő terméket. Egy szép, bársonyos bőrű nő, mindig kimagasló figyelemben részesül.

4. Füstös szemek helyett válaszd a semleges sminket.
Használj rózsaszínt vagy világos bézst, hogy növeld a szemeket. A füstös szemeket nehéz valóban tökéletesre sminkelni, ráadásul egy idő után gyűrödtnek és fáradtnak hatsz velük, és akkor hiába szántál annyi időt rá.
Ettől eltekintve pedig a füstös szemek nem praktikusak a hétköznapi életben.

5. Tégy valami jót minden nap.
Édesanyám mindig azt mondta, hogy azoknak az embereknek, akiknek jó szívük van, különös szépségük van. Töltsük meg a 2010-es évet csupa jó cselekedettel.

6. Vásárolj egy aranyos házi ruhát.
Legyen az modern vagy nem, biztosan akad otthon egy rövid, édes, feszes vagy merész ruhadarabod, amit nyilvánosan biztosan nem viselnél.
Áldozz pénzt egy jó minőségű darabra, és vidítsd fel magad és társadat. Jól fogod érezni magad, amikor rajtad felejti tekintetét, és bókokkal ostromol.

7. Használj szemöldök kefét.
Ha abbahagytad a szemöldököd szedését, mert szereted ahogyan így természetesen kinéz, mégis időnként egyes szálak rakoncátlanok. Fésüld át kis szemöldökkefével, és hírtelen üde és friss tekinteted lesz.

8. Púderezz.
Egy vákony púderezés sokszor elegendő a nappali sminkedhez. Ha nem foltos és egyenletlen színű az arcbőröd, elegendő a megfelelő színű púder használata. Főként a zsírosodó zónákat púderezd.

9. Térj át a lágyabb szemceruzára.
Legyen az puha vagy akár folyékony szemceruza, a szürke, bronz és arany árnyalatai minden bőrtípushoz mennek, és mindennapi használatra alkalmasak.

10. Cseréld át az ajakceruzát és rúzst egy egyszerű szájfényre vagy színezett szőlőzsírra.
Rengeteg szín és márka közül választhatsz, nem fogod hiányát érezni a rúzsnak.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!