A személyiséged száma lebuktat: ilyennek látnak téged a többiek

A személyiséged száma lebuktat: ilyennek látnak téged a többiek

Címlap / Életmód / Ezotéria / A személyiséged száma lebuktat: ilyennek látnak téged a többiek

A teljes nevedet kell alapul venni hozzá, és minden betűhöz tartozik egy szám, neked pedig betűnként össze kell adogatnod a számokat. Ha a végén kétjegyű számot kaptál, a számjegyeket add össze, hogy egyjegyű legyen a végeredmény. Ez alól csakis a 22 és a 11 kivétel, ugyanis ezekhez a számokhoz egészen egyedi leírás tartozik.

Vágjunk bele!

1 = A, J, S
2 = B, K, T
3 = C, L, U
4 = D, M, V
5 = E, N, W
6 = F, O, X
7 = G, P, Y
8 = H, Q, Z
9 = I, R, Y

Ha a személyiségszámod az egyes – Független

Az egyes szám mindig is az irányítást jelképezte, így ha ez lett a végeredményed, az azt jelenti, hogy rendkívül jó vezető lenne belőled. A környezeted függetlennek és magabiztosnak lát téged; olyannak, aki bátran ki mer állni a tömeg elé, és motiválni tudja az embereket.

Mindig van egy jó ötleted, és nem félsz kinyilvánítani a véleményedet, különösen a munkahelyeden. Néha azonban mások kissé egoistának, vagy figyeleméhesnek tarthatnak téged emiatt.

Ha a személyiségszámod a kettes – Béketeremtő

Igazán művészi lelked van, kreatív vagy, és hiszed, hogy a világ csodálatos.

Nagyon kedves vagy az emberekkel, így mindenki rögtön azt érzi, hogy megbízhat benned; még akkor is, ha alig pár perce találkoztatok. Mintha azonnal meg tudnád érezni, mit gondolnak, és azonosulni tudsz azzal, amit mesélnek neked.

Ez egy különleges adottság, hiszen ez alapján rendkívül empatikus vagy. Azonban a személyiségszámod azt is elárulja, hogy általában nehezen hozol döntéseket, és túl sok ötleted van egyszerre, amelyek közül a végén egyet sem valósítasz meg.

Ha a személyiségszámod a hármas – Kreatív

Rendkívül intelligens vagy, akivel az emberek szeretnek beszélgetni, mivel mindig van egy elképesztő történeted. Úgy érzik, nagyon olvasott és tájékozott vagy, minden területen van egy okos gondolatod, ezért nem is ritka, hogy téged találnak meg a kérdéseikkel.

Nagyon jó a kommunikációs készséged, és emiatt szeretsz is beszélni, hiszen ügyesen kifejezed magad. Azonban hajlamos vagy túlságosan is álmodozó lenni, és időnként a saját, képzeletbeli világodba menekülsz a problémák elől.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást