Életmód / Ezotéria

Így szabotálod a saját szerelmi életed, a csillagjegyed alapján

Így szabotálod a saját szerelmi életed, a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos eltökélt ember, akivel nehéz lépést tartani, ezért érdemes néha kicsit lassítanod a tempón. Állandóan az izgalmat és a kalandot keresed és ez a gyors ritmus túl sok lehet a partnerednek, akit elijeszthet ez az állandó felfokozottság. 

Bika

Borzasztóan magasak az elvárásaid, apró dolgok miatt képes vagy kiábrándulni és hirtelen jéghideggé válni a másikkal szemben. A kapcsolataidban nagyon lassan haladsz és nem engeded, hogy partnered siettesse a dolgokat kettőtök között. Bikaként képes vagy inkább hagyni a fenébe az egészet, ha úgy érzed, sürgetnek. 

Ikrek

Az Ikrek annyira társasági ember, hogy az már túlzás, hiszen mindenkivel barátkozol és bizony a flörtölést sem veted meg, ezt pedig nem minden partner nézi jó szemmel. Vitázni sem érdemes veled, mert sosem a megoldást keresed, csak szeretsz vitatkozni. 

Rák

Dolgoznod kell a kommunikációdon, mert túl gyanakvó vagy és még a legártatlanabb konstruktív jelzést is kemény kritikának veszed. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, légy egy kicsit könnyedebb. 

Oroszlán

Az a tény, hogy az Oroszlán mindig a középpontban akar lenni, egyesek számára imponáló, míg másoknak visszatetsző. Amennyiben partnered nem szeret meghúzódni a háttérben, vagy intim pillanatokra vágyik a tömegtől távol, legyél rá tekintettel. 

Szűz

Képes vagy szabotálni a legígéretesebben alakuló románcot is, mert perfekcionista vagy, aki elvész a részletekben. Mindent túlbonyolítasz, túlgondolsz és önmagad legszigorúbb kritikusa vagy. Kicsit lazíts a kontrollon és néha vállalj egy kis kockázatot is, mert megéri.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást