VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Az eper szinte mindennel finom, de ha valamihez, akkor a csokoládéhoz tényleg mennyeien passzol, a friss, zamatos gyümölcshús remek kiegészítője az édesen fanyarkás étcsokoládénak, de a krémes sajtréteg is jó gondolat ebben a süteményben, ahol van lágy, puha és ropogós réteg is.
Ha gyerekek is esznek majd belőle, akkor a likőrt nyugodtan hagyd el, de ha csak felnőtteknek készül, akkor semmiképpen se szalaszd el ezt a remek kiegészítőt.
Hozzávalók:
25 darab csokoládéostya, 85 gramm finomra vágott étcsokoládé, 2 teáskanál repceolaj, 170 gramm zsíros krémsajt, 1/3 csésze porcukor, 1 teáskanál vanília eszencia, 2 csésze tejszín, 2 evőkanál eperlekvár, 1 evőkanál eperlikőr (lehet más bogyós gyümölcsből is), fél teáskanál citromlé, fél kilogramm eper félbevágva.