10 stílusos outfit, ha szereted a garbót

10 stílusos outfit, ha szereted a garbót

Címlap / Stílus / Divat / 10 stílusos outfit, ha szereted a garbót

Ha nem szereted a sálat, de fázik a nyakad, van megoldás: A garbó elég megosztó viselet, vagy imádja valaki, vagy ki nem állhatja. Egy garbót tudni kell hordani, még akkor is, ha csak egy laza farmernadrággal viseljük. Ez a magasnyakú pulóver minden öltözetet egyből mérföldekkel elegánsabbá tesz és mindenkinek jól áll.

A hideg hónapok egyik leghálásabb viselete, mert segítségével erőfeszítés nélkül tartjuk magunkat melegen és nézünk ki sikkesen. Az alábbi tíz stílusos outfit megmutatja, milyen sokoldalú és mutatós ruhadarab a garbó.

Színek bűvöletében

A fekete színben ugyan minden elegánsabbnak hat, de a garbónak határozottan jól állnak az élénk színek is. A szürke, ködös mindennapokat könnyedén feldobhatod egy vadabb árnyalatú összeállítással.

Ebben az outfitben a tűzvörös pulcsi remekül rímel az azonos színű táskára és csizmára. A barna kabát komorságát a kék szoknya oldja fel.

 

Francia sikk

Ez az összeállítás elegánsan idézi meg Párizst.

A skótkockás szoknya és a micisapka viszi a prímet, amit szépen fog össze a fekete garbó. Az outfit az olyan kis részletektől válik teljessé, mint a szoknyán található aranylánc és a fűzős csizma.

 

Visszafogott fehérben

Elegáns téli viselet, amit az extravagáns cipő tesz különlegessé.

A sötétkék farmer és az elefántcsont fehér garbó egyszerűségét a hosszú kockás szövetkabát keretezi.

 

Földszínek

A bézs színű garbó remek alapot ad ennek a szürkés-barnás megjelenésnek.

A blézert egy díszes öv fogja össze, a barna kabát és a rakottszoknya remekül összeillik.

 

Bordó hangulatban

A garbó többek között azért remek ruhadarab, mert szoknyához és nadrághoz ugyanúgy passzol.

A világosbarna bő csőnadrággal is tökéletes viselet az elegáns meggybordó darab, az összhatást pedig pikánssá teszi a leopárdmintás cipő.

 

Mustársága feketével

A mustársárga megosztó szín és kevés nő meri hordani mert sápaszt, pedig nagyon mutatós outfitet lehet kihozni ebből az árnyalatból.

Ha nem tudod eldönteni, milyen színnel kombináld, a feketével biztosra mehetsz.

A sliccelt szoknya kellő izgalmat hoz a mustársárga garbó és csizma mellé.

 

Fekete garbó és sok minta

Egy fekete garbó azért jó alap, mert bátran felvehetünk hozzá a merészebb színű és mintájú darabokat.

Ennél az összeállításnál a garbó felett szépen megfér egymással a konzervatív hangulatú tyúklábmintás szoknya és az egyenesen avantgarde mintájú kardigán.

 

Ing alatt viselve

Az ing-blézer kombináció a hűvös időben már nem elég meleg, de ezt az összeállítást könnyen „téliesíthetjük” azzal, hogy az ing alá egy garbót veszünk.

Amint a mellékelt ábra mutatja, még csak az sem fontos, hogy a szín harmonizáljon, a fekete garbó itt is tökéletes választás

 

Bézs káprázat

Egy garbóval megspórolhatjuk a sálat a téli időszakban.

A laza farmer és a bakancs ellenére elegáns hatást kelt az összeállítás, amiért a hosszú, gombos szövetkabát és a krémszínű garbó felelős.

A pulcsival remekül mutat egy nyaklánc, medállal.

 

Kék rétegekkel

A barna rakottszoknya és az övvel összefogott vastag blézer az idei tél egyik kedvenc outfitje, amit sikkesen tesz teljessé egy feltűnő színű garbó.

Magassarkú csizma és hosszú kabát illik hozzá, így nemcsak a hideg ellen vagyunk védettek, de még stílusosan is nézünk ki.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást