Ez áll jól Anikónak! Stíluselemzés Yurkov Orsival

Ez áll jól Anikónak! Stíluselemzés Yurkov Orsival

Címlap / Stílus / Ez áll jól Anikónak! Stíluselemzés Yurkov Orsival

Anikó paraméterei

Foglalkozás: tanár
Jelenlegi hajszín: vöröses barna
Eredeti hajszín: barna
Szemszín: kék
Magasság: 178 cm
Testsúly: 70 kg
Színek a gardróbban: fehér, kék, fekete
Anikó fő célja a megjelenésével
Szeretne minden nap megújulni, hiszen állandóan fiatalok közt van. Mivel tanárként folyamatosan a figyelem középpontjában van, szeretne egy jól variálható nőies ruhatárat, amelyet kreatívan tud nap mint nap megújítani.

Stíluselemzés

Szuper jó alakod van! Szerencsés vagy, hiszen neked nagyon sokminden jól áll. Az életedről nem tudtam túl sok információt, jó lett volna, ha kicsit mesélsz nekünk a stílus-kihívásaidról, de sebaj, az érzéseimre hagyatkozom a stílus tekintetében!

Kivágások

Bátran viselj csónaknyakú, kámzsa és kerek kivágású felsőket, ruhákat, overált – ezek mindegyike tökéletesen fog állni. Ezen felül neked a garbó is nagyon előnyös fazon! A V-kivágás is jól áll, ennél azonban vigyázz, hogy ne legyen túl mély a kivágása, mert akkor kicsinyíteni fogja a kebleket. Bátran viselj zsabós, fodros, mintás felsőrészeket is!

Derék, szoknya, nadrág

A karcsú derekadat hangsúlyozd övvel, ami akár 8-10 cm széles is lehet. Nadrág fazonban neked egyaránt jól áll a skinny (testhezálló), de a nadrág-szoknya fazonok is.

Remélem sok szoknyát viselsz, mert neked a ceruza fazon is és az A-vonalú fazon is egyaránt jól áll. Mivel nagyon vékony, kecses, szép lábaid vannak, nincs megkötés: akár lapos talpú cipővel is viselheted a szoknyákat. A szoknya hosszát tekintve válogathatsz a maxi, a midi és a mini fazonok között is. Mini fazon esetében figyelj arra, hogy az inkább ceruza szoknya legyen (ne A-vonalú) és arra, hogy ne legyen túl rövid. 

Nagyon finom, nőies, lágy és nemes a megjelenésed, ezért érdemes kerülnöd mindent, ami nem elég kifinomult. Íme néhány alapelv, amit érdemes követni:

KerüldKeresd
a műanyag alapanyagokata ceruza és “A” vonalú szoknyákat
a strasszokata csinos, nem túl mély kivágásokat
a túl harsány színeketaz öveket
a túl harsány mintákata finom, igényes alapanyagokat

Színek

Színek tekintetében javaslom, hogy a hajadat inkább a természetes, hideg középbarna szín felé vigyétek el, így sokkal jobban fog ragyogni a szemed, és fiatalabbnak, derűsebbnek fog látszani az arcod! Továbbá próbáld ki, hogy egyszer-egyszer archoz közel a fekete szín helyett inkább a sötétkéket választod, mert a sötétkék által sokkal finomabb hatást érhetsz el. 

Stílusszakértő

A Bien.hu Stílus születik stílusszakértője Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója, a Stíluserő című könyv szerzője, aki Magyarországon kívül, Európa-szerte és Kaliforniában is erősíti ügyfelei önbizalmát a megjelenésen keresztül.

Szeretnéd, ha neked is segítene a Bien.hu stílusszakértője?

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!