A legnépszerűbb fogadalmak 2021-re – statisztikák

A legnépszerűbb fogadalmak 2021-re – statisztikák

Címlap / Életmód / Lélek / A legnépszerűbb fogadalmak 2021-re – statisztikák

Lényegében kétféle ember van: az egyik ki nem állhatja az újévi fogadalmakat, és a másik, aki imádja őket, és minden szilveszterkor tesz legalább egyet. Számos pszichológus véli úgy, hogy utóbbi a jó döntés, hiszen a január egyúttal lelkiekben egy új kezdetet, tiszta lapot szimbolizál számunkra. Ez segít, hogy azt érezzük, tényleg változtathatunk, és nem kell a múltbeli problémákkal foglalkoznunk. Maga a tény, hogy sokan annak ellenére is fogadalmat tesznek, hogy nem tartják be őket, jól jelképezi azt, hogy még mindig új reményekkel vágunk neki minden évnek.

Ennek kapcsán legutóbb az Offers.com amerikai weboldal készített egy izgalmas statisztikát, amiből kiderül, vajon 2021-re milyen fogadalmat tesznek legtöbben. A résztvevőknek mindössze 3%-a mondta azt, hogy nem tervez újévre semmit, a többiek az alábbiakat választották jövő évi céljuknak:

#6.: „szeretném megtalálni a szerelmet”

A felmérésben résztvevők 7%-a azt válaszolta, hogy jövőre nagyon szeretnék megtalálni a szerelmet, ezért ez lesz az újévi fogadalmuk is. Ez általában a szinglik körében évről évre benne van a listában. Meglepő módon idén csak a hatodik helyre került a fontossági sorrendben. Úgy tűnik, a szerelem ezúttal is fontos, de a 2020-as év nehézségei egyúttal azt is megmutatták, hogy egyedül is tudunk boldogulni.

#5.: „új munkát szeretnék találni”

Szintén 7% válaszolta azt, hogy jövőre karrier terén tesznek újévi fogadalmat, és az elsődleges céljuk az, hogy új munkahelyet találjanak. Ebbe beletartoztak azok, akik 2020-ban veszítették el az állásukat, és azok is, akik egész egyszerűen csak belefáradtak a jelenlegi munkahelyükbe, és úgy érzik, ideje lenne váltani teljesen más irányba.

Geber86/istockphoto.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást