Minden bizonnyal a boltba indulás előtti tervezés a legjobb módja annak, hogy biztosan ne lépd túl az élelmiszervásárlásra szánt költségvetésedet. Vannak azonban olyan stratégiák, amelyeket szem előtt kell tartani, és olyan alapanyagok is, amelyekre oda kell figyelni az üzletben, hogy a pénztárcabarát vásárlást könnyebbé és élvezetesebbé tegyük. Ilyen az is, ha tudod, hogyan takaríthatsz meg akár tízezreket egy hónapban a nem éppen olcsónak számító húsvásárláson.
1/6 Ügyelj a húsok tárolására
Az élelmiszerboltban való gondos vásárlás csak a siker fele. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből, tudnod kell, hogyan kell tárolnod az adott húst, miután hazaértél. Mindenképpen nézd meg a kiválasztott húsok csomagolásán a lejárati idejüket (még akkor is, ha ezt szerencsésebb esetben már a boltban is megtetted), és azokat használd fel először, amelyek a legkevesebb ideig állnak el. Vagy választhatod azt a módszert is, hogy akár egyből lefagyasztasz minden megvett húst. Ezzel egyúttal az élelmiszerpazarlást is csökkentheted.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!
1 hozzászólás
Huth Geri anyukája
2023.01.27., 20:15Egy héten elég 1x husikát enni, van elég mástípusú kaja, ami kiváltja a husikát.