Ezotéria / Kikapcsolódás / Utazás

Spirituális, energiákat sugárzó helyek Magyarországon

Dobogókő

Ezt a helyet a Föld szívcsakrájaként is emlegetik, sőt, maga a NASA is megerősítette ezt az állítást. Ezért nem csoda, hogy rengetegen járnak ide megújulni, feltöltődni, kikapcsolódni, és sokakat úgy is vonz magához ez a környék, hogy nem is sejtik, milyen spirituális erők uralkodnak itt valójában.

Hiszen van a vidéknek egy megfoghatatlan, varázslatos energiája, ami nyugalommal árasztja el a látogatókat.

Mindegy, hogy melyik kilátóhoz indulsz el, tuti, hogy megérzed majd pozitív energiáit. Sőt, egyes legendák szerint ha a sziklafalra tapasztod a füled, a Földanya szívdobbanását is hallhatod!

Kovácsi-hegy, Zalaszántó

Zalaszántóban, egy erdei tisztás kellős közepén található Európa legnagyobb buddhista szentélye, amelyet maga a 14. Dalai Láma avatott fel, még a 90-es években, és itt nyugszik Buddha néhány csontja is. Ha lelki gondokkal küzdesz, vagy nem látod a kiutat valamilyen élethelyzetből, érdemes ide elzarándokolnod.

A helynek különleges energiái vannak, és már csak azáltal, hogy itt ülsz le gondolkodni, vagy akár meditálni, segíthet megtalálni a megoldást a gondjaidra.

Rengetegen számoltak be arról, hogy ide látogatva találták meg azt, amit mindvégig kerestek, úgyhogy érdemes egyedül érkezni, hogy tisztán halld a gondolataidat.

Zamárdi

A balatoni településen, a Kiserdő dombhajlatai között varázslatos kövek helyezkednek el, amelyek évezredek óta, számtalan nép és gyülekezet szent helye volt.

Ez a Szamárkő, ahol korábban különböző rituálékat, varázslatokat és áldozatokat is végrehajtottak, termékenységért, jó termésért, de később még templomot is építettek köré, olyannyira hittek a hely megmagyarázhatatlan erejében.

A kövekkel borított vidéknek azóta is egyedi, energiákkal teli hangulata van, noha teljes történelmét mai napig homály fedi!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást