5 smink, ami mindig nyerő és 5, ami mindig rendkívül ciki

5 smink, ami mindig nyerő és 5, ami mindig rendkívül ciki

Címlap / Stílus / Arc / 5 smink, ami mindig nyerő és 5, ami mindig rendkívül ciki

Tuti tippek:

1. Macskaszemek

A szépen kihúzott szem eleganciája időtlen. Ugyan újra felkapták az elmúlt években, de ez a klasszikus módszer már évszázadok óta jelen van, hiszen már az ókori egyiptomiak is ezzel a módszerrel hangsúlyozták tekintetüket, gondoljunk csak Nefertiti, vagy Kleopátra csodásan kifestett szemére.

2. Vörös rúzs

A tökéletes piros ajak sosem megy ki a divatból. A kifinomultság és érzékiség megtestesítőjeként mindig is a nőiesség szimbóluma volt és még a szüfrazsett mozgalom is alkalmazta.

Nem utolsó sorban pedig a férfiak mindig is megőrültek érte, már csak azért sem fog eltűnni ez a trend. 

3. Füstös szemek

Egy szépen felvitt sötét körsatír minden szemet ellenállhatatlanná tesz. Mindenkinek jó áll és szinte minden alkalomra ajánlott ez az időtlen smink. Ha tanácstalanok vagyunk, hogyan sminkeljünk, a füstös szemmel nem foghatunk mellé.

4. Fémes árnyalatok

Az arany és ezüst nemcsak ékszerként viselhető, hiszen az arcunkon is remekül mutat. Akár a szád, akár a szemed hangsúlyos, a fémes tónusok mindent remekül és elegánsan hangsúlyoznak.

5. Cakkos száj

Ezalatt azt értjük, mikor a felső ajak közepén kihangsúlyozzuk a kis hullámot. A húszas években terjedt el a trend, hogy a nők ráerősítettek szájuk cakkos ívére és ez a trend azóta sem ment sehova, hiszen egy szép hullámos felső ajak gyermekien bájos benyomást kelt. 

Oldalak: 1 2

»

2 hozzászólás

 • Pakulár Andrea
  2020.10.06., 19:08

  80-90 évek stílusa eléggé visszatért szóval… és rengeteg híres emberen látom azt a stílust, ami itt a “Ciki” kategóriába lett sorolva. Ha valakinek vagy egy kis ízlése és tudja hol van a határ és van egy alap “természetes szépsége”, az azt tesz-vesz magára, amit akar mert úgyis jól fog kinézni.

  Válasz
  • Szőke Angéla
   2020.10.07., 17:11

   Sajnos nagyon sokan hiszik azt magukról, hogy jó az ízlésük és nem veszik észre, hogy egyáltalán nem az előnyös tulajdonságaikat hangsúlyozzák ki. De építő jellegű kritikát nem tudnak elfogadni.

   Válasz

Írj egy hozzászólást