Ha így tárolod a sárgarépát, nem fonnyad el és sokáig ropogós marad

Ha így tárolod a sárgarépát, nem fonnyad el és sokáig ropogós marad

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ha így tárolod a sárgarépát, nem fonnyad el és sokáig ropogós marad

A sárgarépa egy igazán sokszínű, tápanyagokban gazdag élelmiszer, amit önmagában is remek döntés fogyasztanunk, de sokféle ételhez is hasznosíthatjuk. Belefőzhetjük például sokféle levesbe, kerülhet főzelékekbe, mártásokba, lehet része sült vagy párolt zöldségköreteknek, készülhetnek belőle sütemények, vagy mártogathatjuk különféle zöldségkrémekbe is. Éppen ezért mindig jó ötlet, ha tartunk belőle otthon legalább néhány darabot. 

A sárgarépa szerencsére a viszonylag kedvezőbb árú zöldségek közé tartozik, így bármikor jó ötlet lehet belőle vennünk egy nagyobb mennyiséget, de ha akciós, akkor nyugodtan hazavihetünk belőle több zacskónyival is, ugyanis ha jól tároljuk, akkor nem fonnyad el és sokáig ropogós marad. De hogy mit is kell tennünk, mire érdemes figyelnünk annak érdekében, hogy tényleg így legyen?

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/5
Következő»

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!