Energiát adó sárga: 10 mód, ahogyan hordd idén tavasszal

Energiát adó sárga: 10 mód, ahogyan hordd idén tavasszal

Címlap / Stílus / Divat / Energiát adó sárga: 10 mód, ahogyan hordd idén tavasszal

A sárgát sokan imádják, mások viszont sehogy sem tudnak megbarátkozni vele. Mi lehet ennek az oka? Elsősorban az, hogy nem mindenki találja meg azt a színárnyalatot, ami igazán passzol hozzá – így pedig a sárga sajnos tényleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Fontos megkülönböztetni egymástól a meleg és a hideg hatású sárgákat, ráadásul ezeken belül is léteznek világosabb, sötétebb árnyalatok. Sőt, tovább kell mennem, mert ott vannak a visszafogottabb, „tejszínesebb” világossárgák és a markáns, erőteljes, sötétebb árnyalatok. Ahhoz, hogy megtaláld a hozzád igazán passzoló sárgát, figyelembe kell venned a bőr-, a szem- és a hajszínedet is.

Ha nagyon tanácstalan vagy, akkor segíthet egy divat tanácsadó, de egyénileg is kísérletezgethetsz. Ehhez arra van szükséged, hogy a választott sárgákat közvetlenül az arcod közelébe tedd és figyeld a különbségeket – akár fotókat is csinálhatsz, amiket utólag összehasonlíthatsz egymással. Az a sárga lesz a te színed, aminek a hatására ragyogó, élénk, életteli teli lesz az arcod, ha azonban sápadtnak, fáradtnak tűnsz, akkor azt a sárgát ott kell hagynod a boltban.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/10
Következő»

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!