7 ruhakombináció, amit jobb, ha véletlenül se viselsz együtt

7 ruhakombináció, amit jobb, ha véletlenül se viselsz együtt

Címlap / Stílus / Divat / 7 ruhakombináció, amit jobb, ha véletlenül se viselsz együtt

1/7 Koktélruha és csizma

A hűvösebb időben jó ötletnek tűnhet felkapni az estélyi ruhád mellé a kedvenc csizmádat (mindegy, hogy bokacsizmáról vagy hosszú szárú változatról beszélünk), azonban ezek sosem passzolnak össze jól. Míg a ruhád elegáns és stílusos, addig a hétköznapokban hordott fekete csizma már kevésbé passzol az összképhez. Épp ezért, legalább a kivételes alkalmakon válaszd helyette a klasszikus magas sarkú cipőt.

2/7 Terepminta és magas sarkú

A terepminta egy vagányabb, lazább stílust ötvöz magába, ami szuper választás a lezserebb napokra. De a magas sarkút felejtsd el hozzá! Ha rövid nadrágon viseled a terepmintát, túl kihívó lesz az összkép, ha pedig hosszún, szimplán csak nem passzol össze a sarkakkal. Olyan ez, mint amikor valaki mackónadrághoz visel magas sarkút. Inkább élvezd ki, hogy kényelmes a szetted, és kapj fel mellé egy szimpla sportcipőt!

3/7 Hosszú kardigán és midiszoknya

Ha a vádlidig érő szoknyád lengébb, nem pedig feszülős, a hosszú kardigán teljesen elrontja majd az összképet! Nem hagy lehetőséget arra, hogy kiemeld az alakodat, eltakarja a szoknya jelentős részét, így pedig szinte teljesen felesleges volt kiöltöznöd. Az ilyen ruhák inkább a rövid kardigánokkal néznek ki jól, de ha mindenképpen a hosszút akarod, érdemes egy övet is magadra venned, hogy segítsen kiemelni az alakodat.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást