5 szett, ami bizonyítja, hogy a sportcipő passzol a szép ruhákhoz is

5 szett, ami bizonyítja, hogy a sportcipő passzol a szép ruhákhoz is

Címlap / Stílus / 5 szett, ami bizonyítja, hogy a sportcipő passzol a szép ruhákhoz is

Bár pár évtizede még Chanel is újítónak számított, csak azért, mert letisztult, maszkulin stílust vitt a női divatba, ma már a sportosabb, férfiasabb kiegészítőket lazán keverhetjük nőies bájjal. Sőt, ez adja a fineszt az öltözködésünknek.

Ha nyomon követjük a sztárokat, azt is tudjuk, hogy akár még a vörös szőnyegen is megjelenhetünk egy sneakerben, így azt javaslom, merjük bátran kombinálni a csinos ruhadarabokat a lazább sportcipőkkel a mindennapokban is. A sportcipőket ugyanis már nem csak az edzőterembe viselhetjük. Arról nem is beszélve, olyan kényelmesek, hogy legszívesebben egész nap csak ezekben rohangálnánk.

A sportcipők között is elég sok különbséget vélhetünk felfedezni, elsőként a szín, ami eléggé meghatározza, mit hogyan viseljünk. Ha javasolhatok valamit, a ruhákhoz főként a fehér, pasztell vagy egyszerű fekete sportcipők között nézzünk szét, így ugyanis a outfit töbii részének színét, anyagát bátran variálhatjuk. Választhatunk szatén, rakott vagy akár virágmintás ruhát is, ha nem a cipő a hangsúlyos. Hoztam pár összeállítást, ami bizonyítja: egy csinos ruha szuperul mutat a megfelelő tornacipővel.

Nőies vonalak

Az előrejelzések szerint a szatén ruhák idén ősszel virágkorukat élik majd. Ha te is vágysz egy ilyen csinos és szexi darabra, egy egyszerű fehér sneakerrel dobd fel. A műbőr cipő fényessége tökéletesen illik a selyem finom csillogásához.  

1. Vagabond, 2. Zara, 3. Furla (háttér: stux/pixabay.com)

Kultikus darab

Nincs is kultikusabb egy hosszú szárú Converse cipőnél, a vintage darabokat kedvelőknek alapdarab a ruhatárukban. Dobd fel egy virágos ruhával, a hajadat pedig hagyd lazán, hogy visszaköszönjön a ’70-es évek hippi korszaka. 

1. Converse, 2. Mango (háttér: stux/pixabay.com)

A dizájner

Persze van, hogy érdemes egy-egy kiegészítőt fókuszba helyezni, például a dizájner sneakereket. Egy ilyen darabra, bár picit gyűjtögetni kell, tuti, hogy mindenki utánunk fordul majd az utcán. Egyszerűbb szabású, színű ruhát válasszunk hozzá – meg akár egy bő szabású farmer dzseki is abszolút passzolhat mellé.

1. Balenciaga, 2. Zara, 3. Chanel (háttér: stux/pixabay.com)

Nemes egyszerűség

Az Adidas Superstar is egy igen népszerű darab az utóbbi pár évben, ezt a fazont is nyugodtan kombináljuk ruhákkal. Inspirációnak, hogy picit ellensúlyozzuk a cipő sportosságát egy fekete, elegáns pliszírozott ruhát választottunk, amit egy színben passzoló, nőies tote bag táskával dobhatunk fel. 

1. Adidas/ecipo.hu, 2. H&M, 3. Michael Kors (háttér: stux/pixabay.com)

Sportosan szexi

Még a hidegebb napokban is viselhetjük ezt a felsliccelt, nőies darabot, ha beszerzünk hozzá egy bőrdzsekit. A világító fehér sneaker alapdarab a pasztell színű ruhához. Egy ilyen szettel éjjel-nappal megálljuk a helyünket. 

1. Nike/AboutYou, 2. Bershka, 3. Reserved (háttér: stux/pixabay.com)

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!