A legszebb 10 estélyi ruha a vörös szőnyegen 2013-ban

A legszebb 10 estélyi ruha a vörös szőnyegen 2013-ban

Címlap / Stílus / Divat / A legszebb 10 estélyi ruha a vörös szőnyegen 2013-ban

A hírességek idén is gondoskodtak arról, hogy ne csak tehetségükkel, hanem lenyűgöző vörös szőnyegen felvonultatott ruháikkal is elkápráztassanak minket. Lássunk most tíz feledhetetlen estélyit szubjektív toplistánk szerint!

Kate Hudson

Ez a gyönyörű Stella McCartney hímzett, pánt nélküli vörös ruha egyszerű eleganciájával vívta ki a tizedik helyet, amelyet Kate Hudson egy Jenny Packham clutch táskával egészített ki.
Elle Style Díjátadó, The Savoy, London
2013, február 11

Taylor Swift

Az amerikai énekesnő és dalszerző egy igazi görög istennőt testesített meg ebben a fehér J. Mendel ruhában. A ruha szexi és kifinomult stílusa tökéletesen illett a country énekesnő személyiségéhez, ezért az összhangért pedig a ruha a kilencedik helyre került.
Grammy Díjátadó
2013, február 10

Amanda Seyfried

A tengerészkék sellőruha Zac Posen alkotás, amely színében és szabásában is csodálatosan kiemelte a szőke színésznő szépségét. Kiegészítőként egyetlen hosszú medálos nyakláncot választott. 
19. Screen Actors Guild Díjátadó
2013, január 27

Jennifer Aniston

A hollywoodi csillag egy vörös váll nélküli Valentino ruhában tündökölt. A színésznőnek mindig is jó érzéke volt a márkák iránt, de ez a tüzes vörös ruha-csoda a várakozásokat is felülmúlta, és el is repítette őt a mi virtuális listánk hetedik helyére.
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Jessica Chastain

Igazi dívaként ragyogott Armani Privé ruhájában Jessica Chastain az idei Oscar-díjátadón. Az aranyszínű ruha valóban tökéletes választás volt Jessica vörös hajához és hófehér bőréhez.
Az erősen karcsúsított szabás és szív nyakkivágású pánt nélküli fazon nőies retro hatást keltett.
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Charlize Theron

Újra az Oscar gálán járunk, ahol a 37 éves színésznő egy visszafogott, de elbűvölő Christian Dior Haute Couture ruhában jelent meg, Roger Vivier cipővel és Harry Winston ékszerekkel kiegészítve. Érdemes megfigyelni milyen apró részletek teszik ellenállhatatlanná Charlize-t ebben a ruhában: a derekat kiemelő peplum, a különleges V-nyakkivágás vagy épp a nőies uszály.
A maga kifinomult eleganciájával nyerte el listánk ötödik helyét.
 
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Catherine Zeta Jones

A keleti kifinomultságot és egzotikumot hozta magával Catherine, amikor ebbe a Zuhair Murad estélyibe bújt. A fémes díszítések csodásan beolvadnak a nude szoknyarész tülljébe, az egész pedig egy hercegnős uszállyal lengte be a vörös szőnyeget. Mindezt pazar 200 karátos gyémánt ékszerek egészítették ki, amelyek értéke hozzávetőleg 1 000 000 dollár. 
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Amanda Seyfried

A 27 éves színésznőt itt egy ezüstös csipkével díszített Alexander McQueen ruhában láthatjuk, ami bátor választás Amanda világos bőrével – mégis van valami angyali egész megjelenésében, amitől a dobogó harmadik fokára kerül!
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Rihanna

Az idei Grammy Díjátadó legjobban öltözött sztárja Rihanna volt, a 24 éves énekesnő, aki ebben a lenyűgöző vörös színű Azzedine Alaja ruhában kifinomult divatérzékét is megmutathatta.
55. Grammy Díjátadó, Staples Center
2013, február 10

Jennifer Lawrence

Az idei év minden bizonnyal legszebb vörös szőnyeg ruháját Jennifer Lawrence viselte, aki ebben az elbűvölő esküvői ruhára emlékeztető Christian Dior Haute Couture ruhában ragyogott az Oscar-díjátadón.
Kifinomult választás volt hozzá a visszafogott konty és a hátára engedett gyémánt nyaklánc.
85. Oscar-díjátadó
2013, február 24

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást