10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet – 2022-es divat szerint

10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet – 2022-es divat szerint

Címlap / Stílus / Haj / 10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet – 2022-es divat szerint

Oldalválaszték

Állig érő frizura esetében sem lehet akadály, hogy szinte teljesen egyforma hosszal vágass magadnak egy különleges és ízléses fazont. Ezt a formát ráadásul igazán könnyű változatossá tenni és frufru nélkül, vagy oldalfrufruval is tökéletes választásnak bizonyul

 

Fiatalos frufruval

Ez a frufru mindenkit megfiatalít, és valóban esztétikus megoldást jelent azok számára, akik az átlagosnál egy kicsit magasabb homlokkal rendelkeznek. A rövidebb Kleopátra fazon pedig remek választás számodra, ha kedveled a kicsit extrémebb, különlegesebb frizurákat.

 

Bájosan bohókás

Sok nő van, aki a hullámos tincsei miatt tart attól, hogy rövidebb fazon mellett voksoljon, pedig ez a példa is jól mutatja, hogy a lágy hullámok milyen jól mutatnak. Az előre szárított hajszálak ezúttal bájosak, de némi hajformázóval sokkal fiatalosabb és vagányabb is lehet a végeredmény.

 

Trükkös fazon

A tépett frizura nem csak hosszú haj esetén lehet opció, hiszen a rövidebb fazonok esetében is csodásan tud mutatni. A hátul felnyírt, elöl hosszabbra hagyott frizura egyszerre tűnik fiatalosan sikkesnek és stílusosan nőiesnek.

 

Elegáns választékkal

Ez a frizura hasonló az előzőhöz, legalábbis, ami az oldalválasztékot és az elöl levő hosszt illeti. Itt a fodrász kevésbé különítette el a rétegeket, így a végeredmény kicsit dúsabb, tömöttebb, valamint könnyebben variálható lett.

 

Kócos hatás

A kócos hatású frizurák az elmúlt években nagyon trendinek bizonyultak, szerencsére messze magunk mögött hagytuk a lesimított, mesterkélt fazonokat. A természetesség viszont annál trendibb, főleg akkor, ha – hajhossztól függetlenül – lágy hullámokkal párosul.

 

Extra rövid

Nem sokan merik bevállalni az extra rövid frizurákat, pedig ezek a fazonok nem csak hihetetlenül kényelmesek és praktikusak, tökéletesen kiemelik a bájos arcot. Ugyanakkor kétségtelenül figyelemfelkeltőek, főleg akkor, ha feltűnő, világos színnel párosulnak.

 

Lágy hullámok

A hullámokról már volt szó, és kétség sem férhet hozzá, hogy a természetes ívek a legtrendibb irányvonalak közé tartoztak az elmúlt években. Csodásan mutatnak állig érő frizurák esetében is, és ez a példa ugyancsak jól mutatja, hogy bizony a frufrudat sem kell kihagynod a göndörítésből!

 

Felfelé fésülve

Az eltérő hosszal bíró, alapvetően rövid frizurák legnagyobb előnye közé tartozik, hogy könnyű őket variálni. Ez a fazon is teljesen másként mutatna akkor, ha előre szárították volna be. Felfelé fésülve feltűnő, fiatalos és mindenekelőtt vagány hatást kelt, pláne ezzel a szőke, már-már fehérre emlékeztető színnel.

 

Maszkulin hatás

A maszkulin hatás nem csupán a ruhatrendekben érvényesül, felbukkan a frizurák világában is. Ez a fazon egyértelműen nem egy hétköznapi frizura, ám kétségtelenül divatos. Ismét hódít a középen elválasztott frufru, ami úgy tűnik, nem csak a hosszú, hanem a rövid fazonok világát is uralma alá hajtotta.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást