Romantikus és nőies – 5 izgalmas outfit midi szoknyákhoz

Romantikus és nőies – 5 izgalmas outfit midi szoknyákhoz

Címlap / Stílus / Divat / Romantikus és nőies – 5 izgalmas outfit midi szoknyákhoz

A midi szoknyák nem jelentenek új trendet, azonban az utóbbi időben tértek vissza ismét a kínálatba. Leginkább a lazább esésű, pliszírozott szoknyák hódítanak, azok közül is a derékszabású, enyhén A-vonalú fazonok. De hogyan viseld őket változatosan?

Fekete felsővel

A pliszírozott szoknyákhoz érdemes szolidabb felsőrészt választani, és ez akkor is jó megoldás, ha a szoknyádat szeretnéd központi szerephez juttatni.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek a fekete felsőrészek.

A meleg hónapokban egy fekete top, vagy trikó, míg ősszel és télen egy fekete blúz vagy garbó az, amivel nem tudsz melléfogni.

A lezserebb szoknyákhoz nyugodtan választhatsz papucsokat, papucscipőket, és bizony ehhez a stílushoz a kalap is különösen jól áll.

 

Nem régimódi, egyenesen trendi

Talán azt gondolod, ha két olyan „ósdi” ruhadarabot hangolsz össze, mint amilyen egy kötött pulóver és egy midi szoknya, akkor az csak rosszul sülhet el, de ezzel manapság egyenesen trendi összeállításra tehetsz szert.

Sokat dobhatsz az összhatáson akkor, ha derékszabású szoknyát választasz, és persze célszerű olyan pulóverrel kombinálnod a szettet, amit nem kell mélyen betűrnöd, hiszen az nem olyan előnyös.

Szerencsére manapság igazán könnyű rövidített szabású felsőket vásárolni, célozd meg ezeket!

 

Izgalmas monokróm

A monokróm szettekkel egyszerűen nem lehet melléfogni. Bármilyen színt is választasz, egész biztosan különleges és elegáns lesz az összhatás.

Ha lazább esésű felső mellett voksolsz, akkor érdemes olyan midi szoknyát választanod, ami kicsit szélesebb derékrésszel rendelkezik, így kihangsúlyozhatod tested legkarcsúbb részét, és a tökéletes homokórára emlékeztető formát érhetsz el.

A midi szoknyát csizmával télen is bátran viselheted!

 

Elegáns és kislányos egyszerre

A midi szoknyákkal nagyon könnyen elérhetsz egy olyan összhatást, ami egyszerre kölcsönöz neked kislányosan bájos, mégis hivatalosan elegáns megjelenést.

Ha valamilyen inggel párosítod, az tökéletes szettet eredményez egy interjúra, vagy bármilyen hivatalos beszélgetésre.

Itt is érdemes játszani a fazonokkal és a mintákkal.

Ha pl. körte alkatod van, sokat segíthet egy hangsúlyos vállrésszel bíró felső, a felsőtestedet pedig megnyújthatod egy olyan ing segítségével, aminek megköthető a nyakrésze, és hosszabban alálóg.

Kevésbé hivatalos eseményekre nyugodtan felvehetsz akár egy mintás midit is.

 

Crop toppal nyáron

Ha pedig végre ismét beköszönt a jó idő, a midi szoknyádat felveheted majd egy kellemes nyári napon is, crop toppal párosítva.

Egy ilyen szett egyszerre bájos, izgalmas, divatos és persze szexi.

Ha tavaly még kicsit meredeknek érezted ezt a választást, az idei évre már biztosan megbarátkoztál vele, a divat szerint pedig még a mostani nyáron is hódítani fog.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást