Haj / Stílus

Retro frizurák

Retro frizurák

A retro hajat bármilyen alkalomkor lehet viselni, de biztosan hivatalos helyen fogunk vele megjelenni, mert a retro hajdivatok elegánsak és stílusosak.

Mindig alakulnak ki új frizurák, amelyeket tökéletesítenek és újra kitalálnak. Így nem csoda, hogy olyan hírességek, mint Christina Aguilera és Dita Von Teese retró frizurákat hordanak, amelytől klasszikus, kifinomult lesz a megjelenésük. A retro frizurák mindig örökzöldek lesznek, széles skálán terjednek ki, és szinte bármilyen megjelenésre alkalmazhatók, átalakíthatók, az esküvői frizurától egészen a hivatalosig.

Retro frizura ötletek

Ha már a retró hajdivatoknál tartunk, nem szabad semmi esetre sem kihagyni Marilyn Monroe arany loknijait, melyekkel örökzöld divatot teremtett világszerte, és amelyet a mai napig a szexi elegancia szimbólumaként viselnek a nők


Retro Bob hajdivat
Akár hiszik, akár nem, a népszerűtlen bob olyan hajdivat, amely évszázadokig velünk volt és létezik a mai napon is. A bob tökéletes példája a hajdivatok állandó megújulásának és tökéletesítésének.

A bob lehet rövid, hosszú, trapéz, rendetlen, aszimmetrikus, stb… Akárhogy hordjuk is, a bob sose megy ki a divatból.

Méhkaptár (búbos) retro haj
A méhkaptár ismét egy olyan divat, amelyet a balhés R&B énekesnő, Amy Winehouse hozott vissza divatba. A méhkaptár nem egy olyan frizura, amit gyakran láthatunk, mindenesetre a túlméretezett konty feltétlenül egy olyan frizura, amely felhívja magára a figyelmet

Hegyes fürtök
Ez a egyes-fürtös frizura szintén kedvelt divat. Könnyű őket „formában” tartani, és bármilyen ruhával, bármilyen alkalomra viselhetők.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást