10 probléma, amit csak a dúskeblű nők értenek meg

10 probléma, amit csak a dúskeblű nők értenek meg

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 probléma, amit csak a dúskeblű nők értenek meg

„Szeretem a méretes cicijeimet. De ez nem azt jelenti, hogy nincs a dolognak sötét (lógós) oldala” – írta Elisa Benson, az amerikai Cosmopolitan munkatársa, aki összeszedte, mit tapasztal ezek közül a leggyakrabban a mindennapokban.

Nem vehetsz gombos blúzt

Egyfelől szinte lehetetlen megfelelő méretet találni, ami nem szorít mellben, de nem is áll el a hasadtól. Aztán ott a gombok között tátongó rés problémája, ami igen komoly figyelemelvonó tényező tud lenni a munkában… Mintha egy méretes spenótdarab lógna ki a fogaid közül, csak éppen kebel témában.

Lehetetlen csini melltartót találni

Csupa csipke, szatén, ilyesmi? Bátran ácsingózhatsz a Victoria’s Secret bemutatók láttán, de a gardróbodban jobbára alakformáló, optikailag méretcsökkentő, öt centis pánttal felszerelt nagymama-melltartók sorakoznak a szexi cicifixek helyett, hiszen méretben csakis ezek jók.

Ne is álmodj fürdőruháról!

Se egyrészesről, se bikiniről! Utóbbit hiába lehet ma már részenként összeválogatni, a konfekcióméretekben egyszerűen adott egy limit – amiben messze nem fér bele mindenki. A bombabiztos tartást nyújtó felsők egy vagyonba kerülnek, de előbb meg is kell találni őket…

Az emberek nem hozzád beszélnek

… hanem az „ikrekhez”. Ha fekete festékkel mázolnád be az arcod, talán azt sem vennék észre. Ez olykor hízelgő, igen, ám amikor egy nap már tizenhatodjára következik be, gondolatban sorozatgyilkos leszel.

Megkérdezik, nem fáj-e a hátad

A szerényebb méretekkel megáldott nők azért kérdezik, mert remélik, hogy van a számukra elérhetetlen csodának árnyoldala is. A sorstársaid pedig azért, mert tudják a választ: bizony, olykor fáj néha. De jógával, illetve más mélyhátizom-erősítő gyakorlatokkal elejét veheted a bajnak!

Nem úgy működik a sport

Mégis mennyi hely van a melled és a térded között egy hagyományos felülésnél? Jó hír, hogy így csak félig kell megcsinálnod a gyakorlatot, a rossz pedig, hogy pörgős kardió közben óhatatlanul látványosság lesz belőled. Úgyhogy inkább eleve két sportmelltartót húzol egyszerre…

Mindenben túl szexi vagy

Nem számít, hogy nyakig begombolt kabát vagy garbó van rajtad: a domborulataid mindenhogy látszanak, és mágnesként vonzzák a tekinteteket, akármerre is vagy. Ha pedig olyasmit veszel föl, ami akár csak egy kicsivel is többet mutat, országszerte megbénítod a forgalmat.

A melltartóméretedről érdeklődnek

Úgy érzed magad, mint egy egzotikus vad az állatkertben, akinek az extra igényei messze földön híresek. A férfiak és a nők ugyanis egyaránt kíváncsiak rá, mi a melltartóméreted, illetve létezik-e egyáltalán olyan, vagy pedig több darabot fércelsz össze…

Ideges leszel a „gömbölyded” jelzőtől

A telt idomokra, angolul pedig a „curvy” vonalalakra ajánlott divattippekre már rá sem kattintasz, mert kívülről fújod, hogy öv a derékra, figyelem a lábra, blabla. Már kipróbáltad mindet, és akkor is úgy érezted magad, mintha tálcán kínálnád a cicidet a nagyvilágnak.

Nem hordhatsz oldaltáskát

Választhatsz, hogy a pánt eltűnik az ikrek között, mély bevágást előidézve a ruhán, vagy pedig kihúzod a melleiden kívülre, ahol nemcsak hülyén néz ki, de három lépés után vissza is csúszik az említett helyre.

Te mivel egészítenéd még ki a tízes listát? Várjuk az ötleteidet!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!